Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Ons gastenboek

Reacties en opmerkingen van onze huurders.

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Buisson doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Bart
Jullie huisje was prachtig en ja de inrichting was ook al een schot in de roos. Wij hebben er eeen prachtige week doorgebracht en waren ook blij verrast dat er twee fietsen stonden waar wij twee dagen gebruik van gemaakt hebben een puur genot om zo de streek te verkennen. Bedank ook jullie buur voor zijn vijgen want wij waren er op een moment dat we maar even een zakje vijgen konden plukken en er confituur van hebben gemaakt en ook zo van gessmuld hoor. In ieder geval dank ik jullie dat het zo snel is kunnen gaan zodat wij toch nog een weekje uit de sleur konden komen. En ja het flesje wijn prachtig na een dagje auto en dan genieten van een glaasje wijn op het terras heerlijk. Ik hoop dat wij de plantjes genoeg water hebben gegeven zodat de tuin(tje ) zijn romantiek kan behouden.

Groetjes Bart en Chantal


Paul
Na een heerlijk ontspannen week in Vuevigne staan de tassen weer gepakt bij de voordeur. Ondanks de stevige mistral die ons 4 dagen de oren van het hoofd woei hebben we fijn gewandeld, gefietst en andere dingen gedaan die men zoal doet in de Provence.
Het huisje was een zeer aangename verrassing: mooi, comfortabel en een zeer fraai uitzicht. En dan al die geuren in de tuin en omgeving.
En de nachtegaal zong dat het een aard had. Maar waarom zingt dat beestje eigenlijk ?s nachts?
Dick en Adrie, dank voor de wijn en de warme ontvangst en we hopen tot volgend jaar!
NB. De kersen van de vriendelijke buurman waren verrukkelijk, helaas geen tijd gehad om clafoutis te maken.

Paul en Francien

Gertjan
Ons verblijf op Vuevigne is ons meer dan goed bevallen! Het is een ontzettend leuk huis met alles er op en eraan. We vonden het leuk om in jullie boeken en tijdschriften rond te neuzen. Ook heerlijk dat er in de slaapkamers een ventilator staat. Het was behoorlijk warm in die week dat wij er waren. Jullie huis is ook erg leuk ingericht met allemaal vrolijke kleuren. Je voelt je hier gelijk thuis.

Ondanks dat er niemand was bij aankomst, is het toch erg persoonlijk als de fles wijn met glazen gereed staat. Ook onze kinderen hebben zich vermaakt, zij hebben ook nog naar jullie dvd's gekeken. We zijn naar de markten in de buurt geweest, het zwembad, naar ??n van de meren, naar de Mont Ventoux geweest en heerlijk gegeten in Villedieu en bij La Fleur Bleue (op jullie aanraden). En we hebben nog gefietst maar daar was het toch wel erg warm voor. Kortom we hebben een fijn verblijf gehad.

Gertjan en gezin

Peter
Wij willen jullie heel hartelijk danken voor jullie gastvrijheid. Een geweldige complete gite in een prachtige omgeving. Wij kunnen ons alleen maar aansluiten bij de lovende woorden van al jullie vorige gasten. Wat een prachtige omgeving hebben jullie uitgekozen!
Onze dochter is ook nog een paar dagen samen met ons geweest, de ander dagen was zij gast op een bruiloft in kasteel Rocheguide.Ook zij heeft erg genoten van de tijd in Tournesol en de vele uitstapjes die we gemaakt hebben . Met de Michelin rouge bij de hand hebben we natuurlijk ook in prachtige restaurantjes gegeten.Kortom een heerlijke week ( van de 3 die wij in Frankrijk waren).

Hartelijk groet van Peter en Jannie.


Geert
We hadden een leuke vakantie in Vuevigne. Een knus huisje, praktisch ingericht in Proven?aalse stijl, zoals we het graag hebben. Iedere morgen met de fiets naar het dorpje Villedieu om lekkere croisants en het laatste nieuws te gaan halen.
Lekker gegeten in een aantal restaurants in de buurt en leuke terrasjes. We komen zeker terug!

Geert en Wivine

Paul
De aankomst met de welkomstwijn was een aangename verrassing. Ook het verdere verblijf is ons in alle opzichten goed bevallen. Wij hebben veel ondernomen, uitstapjes gemaakt naar Arles, Avignon, Orange, de Mont Ventoux en natuurlijk Vaison-la-Romaine.
Maar ook gewoon thuis genoten op het terras van het heerlijke uitzicht en ?s avonds van het indrukwekkende uitspansel.
We zullen uw accommodatie met veel genoegen aanbevelen aan vrienden en kennissen!

Paul en gezin

Mari?tte
Als ervaren ?Vaison toerist? zit ik deze week met mijn nicht in dit heerlijke huisje. Leuk om haar ook eens deze mooie omgeving te laten zien!
Wij hebben de gorges de Toulourenc ?gedaan?., tegen de stroom in volgen en je weet niet wat je ziet! De rest van de week hebben we doorgebracht met marktjes en terrasjes. We hebben een gezellige meidenweek gehad, iedereen veel plezier in dit mooie huisje!

Mari?tte


Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!