Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Ons gastenboek

Reacties en opmerkingen van onze huurders.

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Moncourt Fromonville doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.


Familie van Bever


Wij (2 senioren) zijn in 2012 al eens een week in dit huis geweest, en in mei 2017 voor de tweede keer; nu voor 14 dagen. Dat spreekt al boekdelen. Het huis is bijzonder en smaakvol ingericht. De keuken is ruim voorzien van pannen, keukengereedschap en serviesgoed. De woonkamer is uitstekend gemeubileerd. Prima bedden in de slaapkamers. De zonnige afgesloten tuin biedt volledige privacy. Huis en tuin liggen niet aan de straat en het is er bijzonder rustig.
Op korte afstand van Montcourt-Fromonville liggen mooie stadjes zoals Moret (oude brug en poorten, watermolens), Nemours (kasteel, renaissance-gevels) en Milly-la-Foret (de cycloop van Tinguely, het huis van Cocteau en de markthal). Kasteel en park van Fontainebleau en van Vaux-le-Vicomte moeten in elk geval bezocht worden en ook die van Courances zijn de moeite waard. Het museumpje van Barbizon en de ruïne van de kathedraal van Larchant niet overslaan!
Dit vakantiehuis en zijn omgeving hebben veel te bieden en zijn gemakkelijk vanuit Nederland binnen een dag bereikbaar. Een uitstekende vakantiebestemming! Omdat de gasten zelf voor het schoonmaken moeten zorgen is het fijn te weten dat dit huis gemakkelijk schoon te maken is.


familie Pols
In augustus 2013 hebben wij dit vakantiehuis voor een week gehuurd. En als we langer vakantie hadden gehad waren we zeker langer gebleven. Het huis ligt in een rustig buurtje en biedt alle privacy door een omsloten tuin, ook al is de woning geschakeld. In deze tuin is het heerlijk zitten doordat er zowel schaduw als zon is. En het huis zelf is eigenlijk het beste te omschrijven als een compleet ingericht woonhuis dat van alles voorzien is wat je nodig hebt . De eigenaren zijn zeer gastvrij.
In de omgeving is genoeg te doen. De stad Parijs en Disneyland Parijs zijn beide in een uurtje te bereiken. In de directe omgeving kun je wandelen, zwemmen en fietsen. Ook voor een grote supermarkt hoef je niet ver weg.
Kortom: een echte aanrader voor een redelijke prijs.

Familie Smit
Wij zijn met drie grote dochters (22, 20 en 17 jaar) in juli 2013 een weekje
in dit huis geweest. We waren onderweg vanuit Zuid-Frankrijk naar Nederland en wilden er nog een weekje (omgeving van) Parijs aan vastplakken. Bovendien is de reis naar Nederland dan niet zo lang meer.
Wat wij ook handig vonden is dat je bij dithuis niet perse tot en met zaterdag hoeft te huren, zodat je die drukke reisdag kunt vermijden. Je kunt Parijs bezoeken (ongeveer een uur met de auto) en ook de omgeving. Onder andere de kastelen van Fontainebleau en Vaux le Vicomte (een aanrader!) waren gemakkelijk te bereizen. Het huis is geschakeld met een aantal andere woningen, gelegen in een rustige wijk met meest vrijstaande huizen en van alle gemakken voorzien omdat de bewoners al hun eigen spullen ter beschikking stellen. Wij hebben nog geen huis
meegemaakt dat zo compleet is ingericht. Er liggen onder meer verschillende
reisgidsen voor Parijs en omgeving, en ook om gewone boeken hoef je niet
verlegen te zitten. Je kunt er in de omgeving prima fietsen en wandelen. Wij
haalden elke ochtend stokbrood in Grez sur Loing, vijf minuten fietsen door
de bossen, alwaar ook een supermarktje, beide ook op zondag open (bakker op
woensdag dicht). Kortom, een zeer geschikt huis voor een actieve vakantie.

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!