Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Ons gastenboek

Reacties en opmerkingen van onze huurders.

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Flayosc doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Piet en Jolien Gouwens
Een prachtig en rustig gelegen huis met een mooi zwembad. Het huis is van alle gemakken voorzien en biedt volop privacy. De keuken is goed uitgerust met alle benodigde apparatuur. Wij komen hier inmiddels al 5 jaren en genieten iedere keer weer van de rust en de stilte. 's morgens ontbijten met de fluitende vogels. We genieten er ieder keer weer van. Het huis is netjes, schoon en volledig ingericht. De beheerster is heel vriendelijk en behulpzaam. Kortom voor ons een plek waar we graag zijn.

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!