Logo vakantiehuis frankrijk
Welkom op onze overzichtpagina van Pas de Calais

Klik ergens op de kaart voor de huizen in een andere regio van Frankrijk.

Huizen Pas de Calais

Huizen in Frankrijk te koop: Klik op een regio Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de vakantiehuizen en overige huizen in Pas de Calais te koop op vakantiehuis-frankrijk.nl
Meer huisjes in Frankrijk kunt u vinden met onze zoekmachine met huizen in Frankrijk. U kunt ook ergens op de kaart hiernaast klikken.

U krijgt een korte omschrijving van deze huizen te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te koop is of u wilt weten hoe hoog de vraagprijs van het huis is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de woning, ter voorbereiding van uw aankoop in Pas de Calais, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar-verkoper of Nederlands sprekende makelaar van het huis een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Overigens, wanneer u een huisje in Pas de Calais wilt kopen dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar of diens makelaar. Wij verkopen zelf geen huizen in Pas de Calais.

Huis Pas de Calais te koop
Natuurhuis naast chatau remaisnil op 1 ha geheel ommuurd
Ligging: Dit mooie huis ligt in de regio Nord Pas de Calais (Noord Frankrijk) in het departement Pas de Calais in de plaats Remaisnil.
Het huis is geschikt voor 5 personen en heeft 5 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook.......
ok button Kindvriendelijk
ok button Grote tuin
ok button NL TV
ok button Rustige omgeving


235.000 € - Pas de Calais - Landhuis
Ligging: Deze geweldige woning ligt in de regio Nord Pas de Calais (Noord Frankrijk) in het departement Pas de Calais in de plaats St. Pol sur Ternoise.
Het huis is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De.......
ok button Grote tuin
ok button Vrijstaand huis
ok button Internet mogelijk
ok button Rustige omgeving


U kunt op onze website verschillende selecties maken. Hier geven wij u een overzicht van de belangrijkste selecties:

Huis Pas de Calais huren of kopen?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen in Pas de Calais die door particulieren uit Nederland en Belgie te huur of te koop worden aangeboden. Pas de Calais is zeer afwisselend en zeer in trek bij de toeristen. En dit is ook niet zo vreemd want Pas de Calais is één van de mooiste en afwisselende delen van Frankrijk. Het landschap is natuurlijk zeer aantrekkelijk en vanzelfsprekend overgelijkbaar met Nederland of Belgie. De prijzen van de huizen zijn meestal wel een heel stuk lager. Je krijgt ook veel meer ruimte in het huis en meer grond dan bij ons.

Er zijn vele nostalgische stadjes waar je je gelijk thuis voelt. Maar ook de temperaturen zijn in Pas de Calais ook veel beter en niet alleen in de zomer. Misschien wilt u eerst eens een huis in Pas de Calais huren? Kijk hier naar de huizen die hier te huur staan. Wij adviseren u eerst eens een tijdje in deze streek een huis te huren. U kunt dan zien of Pas de Calais voor u geschikt is om er permanent te gaan wonen of het huis te gebruiken als vakantiehuis. Klik gerust maar eens op de vele links of foto's op deze pagina.

Vakantiewoningen Pas de Calais in of bij bekende plaatsen.

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal plaatsen of de omgeving van plaatsen waar u in de Pas de Calais een vakantiehuis kunt huren. De meeste plaatsen zullen u bekend voorkomen. Klik op de buttons om de vakantiehuisjes, villa's, gites en appartementen in de omgeving te bekijken.

Abeville Baie Somme Bair Somme Berck Boulogne Boulogne Sur Mer Boulogne sur Mer Calais Cap Blanc Nez Fort Mahon Hardelot-Plage Hesdin Le Touquet Montreuil Montreuil Sur Mer Saint Omer St Omer Wissant

Huizen in Pas de Calais te koop met randvoorwaarden.

Huis Pas de Calais kopen en misschien verhuren?

Wilt u een huis kopen en later ook gaan verhuren om uit de kosten te komen dan kan vakantiehuis-frankrijk.nl u hierbij goed helpen. Neem gerust contact met ons op of kijk naar de verhuur mogelijkheden

Heeft u ook een vakantiehuis in Pas de Calais? En u wilt uw huis of huizen verhuren of verkopen? En wilt u ook zo snel met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders, Belgen, Fransen en Engelsen hun huis in Pas de Calais verhuren én verkopen.

VAKANTIEHUIZEN PAS DE CALAIS

Via de volgende links kunt u (vakantie) huizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk die te koop worden aangeboden:
Nord-Pas-de-Calais, Haute Normandie, Picardie, Lorraine, Alsace, Ile de France, Champagne Ardennes, Franche-Comte, Bourgogne, Centre, Basse-Normandie , Normandie , Bretagne, Pays de la Loire, Poitou-Charentes, Limousin, Auvergne, Rhone Alpes, Aquitaine, Midi-Pyrenées, Languedoc-Roussillon, Provence-Alpes-Cote d'Azur, Huizen zoeken in Frankrijk, Corse.