Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Kaart Frankrijk: departement Loir et Cher

Welkom op onze overzichtspagina van de Loir et Cher

Vakantiehuis in de Loir et Cher huren

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de vakantiehuizen in de Loir et Cher te huur op vakantiehuis-frankrijk.nl

U krijgt een korte omschrijving van deze particuliere vakantiewoningen in de Loir et Cher die u kunt huren te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te huur wordt aangeboden of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links of op de foto's klikken. U krijgt een uitgebreide omschrijving van het huis en informatie over de omgeving te zien. En wilt u meer te weten komen over de vakantiewoning, ter voorbereiding van uw vakantie in de Loir et Cher, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het vakantiehuis een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Hieronder kunt u aangeven waaraan de vakantiehuizen moeten voldoen

VOOR U IS HET VOLGENDE BELANGRIJK OM DE VAKANTIEHUIZEN TE SELECTEREN:

Maand van aankomst
Aantal personen:


Maximale huurprijs per week:
Optioneel:


Geen geschikte vakantiehuizen kunnen vinden?
Ga dan naar onze algemene zoekpagina met meer dan 1100 vakantiehuizen in alle regio's van Frankrijk.

TE HUUR VANAF
€ 750 / 1 WEEK
Hoogseizoen € 1.890
Vakantiehuis in de Loir et Cher Montoire-sur-le-Loir:
Voor max. 11 personen
Mooi vakantiehuis, verwarmd zwembad, tennisbaan, fietsen, tuinen, wifi, 2 tot 11 personen
ok button Verwarmd zwembad
ok button Privé zwembad
ok button Kindvriendelijk
ok button Huisdier welkom
ok button Grote tuin
ok button Vrijstaand
ok button Internet via wifi
ok button Fietsen aanwezig
ok button Eigen tennisbaan
ok button volledige privacy
Ligging: Dit ideale vakantieverblijf ligt in de regio Centre (Midden Frankrijk) in het departement Loir et Cher in de plaats Montoire-sur-le-Loir. Het huis is geschikt voor 11 personen en heeft 5 slaapkamers en 3 badkamer(s). . Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, boerderij. De woning is vrijstaand en ligt buiten de bebouwde.......
Vakantiehuis bekijken + boeken

U kunt op de onderstaande paginanummer(s) klikken voor de volgende vakantiehuizen


Doorzoek de website op:

Vakantiehuizen in de Loir et Cher huren of kopen?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen in de Loir et Cher die door particuliere eigenaren uit Nederland en België te huur of te koop worden aangeboden. de Loir et Cher is zeer afwisselend en zeer in trek bij de toeristen. En dit is ook niet zo vreemd want de Loir et Cher is één van de mooiste en afwisselende delen van Frankrijk. Het landschap is natuurlijk zeer aantrekkelijk en vanzelfsprekend niet vergelijkbaar met Nederland of België.


Dit deel van Frankrijk is niet alleen verdeeld in regio's en departementen maar ook zijn er aan sommige gebieden ook streeknamen gegeven. Wij hebben de volgende streeknamen in de Loir et Cher gevonden:
> Valley


Er zijn vele nostalgische stadjes waar je je gelijk thuis voelt. Maar ook de temperaturen zijn in in de Loir et Cher ook veel beter en niet alleen in de zomer. Misschien wilt u eens een huisje in de in de Loir et Cher kopen? Kijk hier naar de huizen die hier te koop staan. Wij adviseren u eerst eens een tijdje in deze streek een huis te huren. U kunt dan zien of de Loir et Cher voor u geschikt is om er te gaan wonen. Klik gerust maar eens op de vele links of foto's op deze pagina.

Vakantiewoningen in de Loir et Cher in of bij bekende plaatsen.

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal plaatsen op alfabetische volgorde of de omgeving van plaatsen waar u in de Loir et Cher een vakantiehuis kunt huren. De meeste plaatsen zullen u bekend voorkomen. Klik op de buttons om de vakantiehuisjes, villa's, gites en appartementen in de omgeving te bekijken.VAKANTIEHUIZEN IN DE LOIR ET CHER

Heeft u ook één of meerdere vakantiehuizen in de Loir et Cher?

Wilt uw huis of huizen verhuren? En wilt u ook goed met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders, Belgen, Fransen en Engelsen hun vakantiehuizen in de Loir et Cher verhuren.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere regio van Frankrijk?
Vakantiehuizen in de regio's van Frankrijk selecteren. U kunt op een regio op de landkaart klikken of op de volgende links/afbeeldingen:
Noord-Frankrijk Zuid-Frankrijk West-Frankrijk Oost-Frankrijk Midden-Frankrijk

Via de volgende links kunt u vakantiehuizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk:

Selecteer departement Picardie Selecteer departement Nord Pas de Calais Selecteer departement Lorraine Selecteer departement Haute Normandie Selecteer departement Basse Normandie Selecteer departement Bretagne Selecteer departement Pays de la Loire Selecteer departement Poitou Charentes Selecteer departement Aquitaine Selecteer departement Midi Pyrénées Selecteer departement Languedoc Roussillon Selecteer departement Ile de France met Parijs Selecteer departement Centre Selecteer departement Limousin Selecteer departement Champagne Ardennes Selecteer departement Alsace (Elzas) Selecteer departement Franche Comte Selecteer departement Bourgogne Selecteer departement Rhone Alpes Selecteer departement Provence Alpes Cote d\'Azur Selecteer departement Auvergne Selecteer departement Corse (Corsica)