Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Selecteer departement Picardie Selecteer departement Nord Pas de Calais Selecteer departement Lorraine Selecteer departement Haute Normandie Selecteer departement Basse Normandie Selecteer departement Bretagne Selecteer departement Pays de la Loire Selecteer departement Poitou Charentes Selecteer departement Aquitaine Selecteer departement Midi Pyrénées Selecteer departement Languedoc Roussillon Selecteer departement Ile de France met Parijs Selecteer departement Centre Selecteer departement Limousin Selecteer departement Champagne Ardennes Selecteer departement Alsace (Elzas) Selecteer departement Franche Comte Selecteer departement Bourgogne Selecteer departement Rhone Alpes Selecteer departement Provence Alpes Cote d\'Azur Selecteer departement Auvergne Selecteer departement Corse (Corsica)
Kaart Frankrijk: departement Corse du Sud

Welkom op onze overzichtspagina van de Corse du Sud

Vakantiehuizen in de Corse du Sud

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de vakantiehuizen in de Corse du Sud te huur op vakantiehuis-frankrijk.nl

U krijgt een korte omschrijving van deze vakantiewoningen in de Corse du Sud te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te huur is of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links of op de foto's klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de vakantiewoning, ter voorbereiding van uw vakantie in de Corse du Sud, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het vakantiehuis een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.
Hieronder kunt u aangeven waaraan de accommodatie moet voldoen en daarna kunt u op de verzendknop klikken.

VOOR U IS HET VOLGENDE BELANGRIJK:


Maximale huurprijs per week:
Maand van aankomst
Optioneel:

Geen geschikt huis kunnen vinden? Ga dan naar onze algemene zoekpagina met meer dan
1100 vakantiehuizen in Frankrijk.

TE HUUR VANAF
€ 350 / WEEK
Hoogseizoen € 990
Vakantiehuis in de Corse du Sud PIETROSELLA:
Voor max. 4 personen
Corsica, apartment rental Pietrosella seaside
ok button Zwembad
ok button Kindvriendelijk
ok button Grote tuin
ok button Internet
Rent 3 Apartments of 53m2 in a villa of 4 apartments (one of the owners) recently built with a view of the gulf of Ajaccio and the beautifull sunset of the bloodthirsty islands. In 800m of the beach.(GPS UTM 32T : 0483177, 4633166) 3 apartments, AGOSTA, BARBICAJA and CUPABIA consisted of 2 rooms(chambers) (2 single beds and 1 double bed), 1 big lounge with kitchen, any outing (LL, LV, Oven,.......
Vakantiehuis bekijken + boekenDoorzoek de website op:

Vakantiehuizen in de Corse du Sud huren of kopen?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen in de Corse du Sud die door particuliere eigenaren uit Nederland en België te huur of te koop worden aangeboden. de Corse du Sud is zeer afwisselend en zeer in trek bij de toeristen. En dit is ook niet zo vreemd want de Corse du Sud is één van de mooiste en afwisselende delen van Frankrijk. Het landschap is natuurlijk zeer aantrekkelijk en vanzelfsprekend niet vergelijkbaar met Nederland of België.

Dit deel van Frankrijk is niet alleen verdeeld in regio's en departementen maar ook zijn er aan sommige gebieden ook streeknamen gegeven. Wij hebben de volgende streeknamen in de Corse du Sud gevonden:


Er zijn vele nostalgische stadjes waar je je gelijk thuis voelt. Maar ook de temperaturen zijn in in de Corse du Sud ook veel beter en niet alleen in de zomer. Misschien wilt u eens een huisje in de in de Corse du Sud kopen? Kijk hier naar de huizen die hier te koop staan. Wij adviseren u eerst eens een tijdje in deze streek een huis te huren. U kunt dan zien of de Corse du Sud voor u geschikt is om er te gaan wonen. Klik gerust maar eens op de vele links of foto's op deze pagina.

Vakantiewoningen in de Corse du Sud in of bij bekende plaatsen.

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal plaatsen op alfabetische volgorde of de omgeving van plaatsen waar u in de Corse du Sud een vakantiehuis kunt huren. De meeste plaatsen zullen u bekend voorkomen. Klik op de buttons om de vakantiehuisjes, villa's, gites en appartementen in de omgeving te bekijken.

> Ajaccio > Bonifacio > PIETROSELLA > Porticcio

VAKANTIEHUIZEN IN DE CORSE DU SUD

Heeft u ook één of meerdere vakantiehuizen in de Corse du Sud?

Wilt uw huis of huizen verhuren? En wilt u ook goed met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders, Belgen, Fransen en Engelsen hun vakantiehuizen in de Corse du Sud verhuren.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere regio van Frankrijk?
Vakantiehuizen in de regio's van Frankrijk selecteren. U kunt op een regio op de landkaart klikken of op de volgende links/afbeeldingen:
Noord-Frankrijk Zuid-Frankrijk West-Frankrijk Oost-Frankrijk Midden-Frankrijk

Via de volgende links kunt u vakantiehuizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk: