INFORMATIE VOOR MAKELAARS IN FRANKRIJK
Steeds meer makelaars in Frankrijk weten de weg naar vakantiehuis-frankrijk.nl te vinden vanwege de populariteit van onze website.

Bent u een makelaar of bemiddelaar dan kunt u uw huizen op onze website plaatsen. Uw huizenaanbod is dan onder andere te vinden met onze handige woningen-zoekmachine en op vele andere pagina's op onze website. Bijvoorbeeld de huizen die in de Provence te koop staan. En zo hebben wij nog vele andere pagina's verdeeld in regio's en departementen op het internet waarmee uw huizen vele duizenden keren per object per jaar worden bekeken.

U krijgt van ons een eigen invoermodule waarmee u uw huizen kunt invoeren maar ook kunt wijzigen en weer verwijderen indien een huis is verkocht. Bij ieder object kunt u 4 foto's plaatsen. Zo kunt u uw huizenaanbod altijd up to date houden. Wij adviseren u graag hoe u het beste op onze website kunt adverteren. U kunt er ook voor kiezen om in het Nederlands of in het Engels te adverteren. Wij adviseren u in het Nederlands te adverteren omdat wij in hoofdzaak bezoekers uit Nederland en BelgiŽ krijgen. (ca. 90%) De rest komt voornamelijk uit de UK, USA en Frankrijk.

Als adverterende makelaar krijgt u ook gratis toegang tot onze omvangrijke en actuele database van mensen die een huis in Frankrijk willen kopen. Nieuwe zoekopdrachten ontvangt u direct per e-mail.

Indien u over een eigen website beschikt dan wordt uw site ook vermeld op onze Makelaars Frankrijk linkpagina.

LET OP: Ter kennismaking willen wij u een zeer aantrekkelijk voorstel doen: Het eerste half jaar kunt u tot maar liefst 200 advertenties plaatsen voor slechts 121 euro! (inc. BTW)

Voor het aanvragen van meer informatie of een offerte dan kunt u via de volgende link ons een bericht sturen. Contact