Welkom op onze pagina over de Poitou-Charentes
Vakantiehuizen Poitou-Charentes

Vakantiehuizen Pouitou Charentes te huur.

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de vakantiehuizen in Poitou-Charentes die te huur zijn op vakantiehuis-frankrijk.nl
Meer vakantiehuizen in West-Frankrijk Zuid-Frankrijk of Zuid-Frankrijk kunt u vinden met onze zoekmachine of kijk eens op onze Engelse zoekmachine

U krijgt een korte omschrijving van deze vakantiehuizen te zien. Wanneer u meer informatie wenst over de hoogte van de huur of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de vakantiewoning, ter voorbereiding van uw vakantie in Poitou-Charentes, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het huis een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Overigens, wanneer u een huis in Poitou-Charentes wilt huren dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar. Wij verhuren of verkopen zelf geen huizen in Poitou-Charentes.

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Te huur: Vakantiehuis van particulier met de services van vakantiepark Village Le Chat in de Charente / Dordogne Schitterende ligging op het park!
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie:Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes(Midden Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras. Deze omgeving staat ook bekend als Village le Chat.Bekende plaatsen in de buurt: Limoges, Angouleme en Brantome.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het huis ligt in de buurt van het strand (zee) en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Ecuras is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis:Vakantiehuis, Chalet, Vakantiepark.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).
-- Vakantiehuizen in Frankrijk te huur en te koop vindt u op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 342 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 443 euro per week
Huur hoogseizoen circa 750 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Saint Ciers sur Bonnieure, Charente

Vakantiehuis Villa met zwembad in Charente te huur, grote tuin en fraai uitzicht
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Midden Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Saint Ciers sur Bonnieure. Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Cognac en Bordeaux.

Algemene gegevens van de vakantievilla: De vakantiewoning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een Grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Saint Ciers sur Bonnieure is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en een afwasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen,Kanoen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege), Ultra light vliegen.

Huur laagseizoen circa 580 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 985 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1185 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Coulonges sur L'Autize, Deux Sevres

Rust en ruimte op het Franse platteland. Vrijstaand huis. Zeer rustig gelegen met vrij uitzicht. Grote tuin. Authentiek en in stijl aangepast.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Deux Sevres)De overweldigende rust en prachtige natuur zorgen voor een heerlijke tijd om tot rust te komen. Het huis is zoveel mogelijk authentiek gebleven zodat de sfeer echt Frans aanvoelt. Heerlijk om rustig te lezen in de tuin of om naar terug te keren na een bezoek aan dorp of stad in de buurt. Het voelt voor velen aan als het einde van de wereld, zelfs de weg houdt op bij het huis. Ontwaak met het geluid van de vogels en val in slaap met het geluid van de krekels.
Het is een vrijstaand huis. De woning heeft een zeer ruime tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen.Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht over de ruime tuin. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Wij verzorgen dit jaar ook een schildercursus, voor vragen, neem contact met ons op.

Type huis: Vakantiehuis.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Paardrijden (manege), (Wind)surfen.

Huur laagseizoen circa 380 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 400 euro per week
Huur hoogseizoen circa 450 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Moulismes, Vienne

Nieuwe gite voor 2-4 personen op terrein met nog enkele gites, met gebruik van groot zwembad van 10x5 meter, in rustige omgeving. Ruim terras van 25 m
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Vienne)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (West Frankrijk) in het departement Vienne in de plaats Moulismes. Moulismes ligt op 850 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Poitou Charente.
Bekende plaatsen in de buurt: Montmorillon, Lussac les Chateaux en Latus.
Ook Poitiers en Limoges zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Moulismes is in een rustige omgeving gelegen. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine in de algemene ruimte aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning roken niet toegestaan.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd.
U mag desgewenst uw bed- en baddoeken meenemen, maar u kunt ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen.

Huur laagseizoen circa 375 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 450 euro per week
Huur hoogseizoen circa 750 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Medillac, Charente

Vakantiehuis met zwembad en wifi voor 5 personen en huisdier
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuid/west Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Medillac en nabij Chalais. Deze omgeving staat ook bekend om de Pineau de Charente. Bekende plaatsen in de buurt: Saint Emilion, Angouleme, Perigeux en Bordeaux. Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin met een prive zwembad. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind(eren) kunnen er fijn spelen. Er is een eigen oprit en ruime parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis in Medillac is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Paardrijden (manege)golfen, racen, karten.

Huur laagseizoen circa 495 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 595 euro per week
Huur hoogseizoen circa 895 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Lignières Sonneville, Charente

Boerderij uit 1650 met zwembad voor 6 personen
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Lignières-Sonneville. Deze omgeving staat ook bekend als Cognacstreek. Bekende plaatsen in de buurt: Cognac, Angoulême en Royan.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Lignières-Sonneville is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een zwembad. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. wasmachine en vaatwasser aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Roken niet toegestaan. Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 1150 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 1150 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1450 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Moulismes, Vienne

Leuke 4-persoons gite met zonnig terras op Residence Chante-Merle met zwembad van 10 x 5 meter. Op deze Residence zijn nog 3 gites.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Vienne)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Vienne in de plaats Moulismes. Moulismes ligt op 850 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Limousin/Corrèze.
Bekende plaatsen in de buurt: Montmorillon, Poitiers en Limoges.
Ook Lussac les Chateaux en Latus zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen. Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een gezamenlijke grote tuin op het 7 ha. grote terrein. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. De keuken is compleet ingericht en u kunt zelf uw maaltijden bereiden. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning is roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd.
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 350 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 450 euro per week
Huur hoogseizoen circa 695 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Lessac, Charente

Vakantie Charente: Vakantiehuis, Gite Poitou Charentes te huur
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Midden Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Lessac. Bekende plaatsen in de buurt: Confolens, Limoges en La Rochefoucauld.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Lessac is in een rustige omgeving gelegen.Op het land van een schapenboerderij, deze is nog in bedrijf. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige ouderwetse potkachel die nu op gas werkt. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, Bungalow.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf,(Golfbaan op 25 min. rijden), Tennis,(Tennisbaan op 10 min rijden), Paardrijden (manege op 10 min rijden).

Huur laagseizoen circa 300 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 350 euro per week
Huur hoogseizoen circa 500 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Luxe vakantiewoning voor max 5 personen te huur op het mooie vakantiepark Village Le Chat met zwembad en tennisbanen, tegenover een prachtige golfbaan
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt op de grens van de Dordogne, Limousin en de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras. Bekende plaatsen in de buurt: Cognac, Limoges, Perigeux en Angouleme. Algemene gegevens van het huis: Deze luxe vrijstaande woning met eigen internetaansluiting bestaat uit twee woonlagen. Het huis heeft 2 slaapkamers, waarvan één met balkon en uitzicht op het meer, en is geschikt voor 5 personen. Het vrijstaande huis ligt buiten de bebouwde kom op een luxe vakantiepark en heeft een grote tuin rondom. Het terras is eventueel afsluitbaar te maken i.v.m. kinderen en/of huisdieren. Er is eigen parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis in Ecuras, ligt in een rustige en prachtige omgeving. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht over het meer. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk verwarmd zwembad en over een verwarmd peuterbad, tennisbanen, midgetgolf, animatie en jeu de boules-baan. De keuken is compleet ingericht met afwasmachine, wasmachine, droger, combi-oven en 4-pits kookplaat, koel/vrieskast. De vakantiewoning is volledig ingericht (cd/dvd-speler, tv met Nederlandse zenders, kinderservies, boeken, spelletjes en kinderspeelgoed) en van vele gemakken voorzien. Naast dit park ligt een prachtige 18-holes golfbaan waarvoor u GVB nodig heeft en een compacte 18-holes golfbaan waarvoor u geen GVB nodig heeft. Deze golfbaan is een lust voor het oog! Type huis: Vakantiehuis, Vakantiepark. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: wandelen, fietsen, zwemmen, vissen, golfen, golfbaan, tennis, tennisbaan en paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 375 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 595 euro per week
Huur hoogseizoen circa 795 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Cherac, Charente Maritime

grote vakantiewoning met zwembad en grote tuin in de Charente Maritime
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente Maritime)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente Maritime in de plaats cherac. Deze omgeving staat ook bekend als cognac. Bekende plaatsen in de buurt: cognac, la rochelle en bordeaux.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 6 slaapkamers en is geschikt voor 12 personen.Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 12 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in cherac is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 900 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 1000 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1500 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Saint Jean D'Angely, Charente Maritime

FAMILIE GITES met VERWARMD ZWEMBAD in een KINDVRIENDELIJKE OMGEVING
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente Maritime)

Huur laagseizoen circa 600 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 700 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1200 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Chabanais, Charente

Town centre holiday cottage, 2 bedrooms, sleeps 5 with secure courtyard
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Chabanais. Deze omgeving staat ook bekend als Chabanais.
Bekende plaatsen in de buurt: La Barriere, Chabanais Salle des Fetes en Cafe Clemence.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.
Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een kleine tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het huis ligt in de buurt van het strand (zee) en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Het vakantie huis in Chabanais is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, B&B (bed and breakfast).

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Windsurfen.

Huur laagseizoen circa 225 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 350 euro per week
Huur hoogseizoen circa 500 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Sainte Marie de Ré, Charente Maritime

Dit romantische vakantiehuis op Ile de Ré, omgeven door natuur, ligt op een toplocatie vlak bij zee.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente Maritime)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (West Frankrijk) in het departement Charente Maritime in de plaats Sainte Marie de Ré, La Noue op het beroemde eiland Ile de Ré. Bekende plaatsen in de buurt: La Rochelle, Saint Martin en La Flotte. Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 5 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren niet toegestaan. Er is een eigen parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Sainte Marie de Ré, La Noue is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht. Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning is roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Villa. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Parasailen, Wavesurfen, Windsurfen, Kitesurfen, Hanggliding, Deltavliegen.

Huur laagseizoen circa 850 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 1000 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1350 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Dordogne/Charente 3slpk,2badk,6bedden zwemmeertje,groot terras,golf,fietsen,wandelen, animatie,verwarmd zwembad, kinderzwembad vakantiepark restaurant
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie:Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes(Zuidoost Frankrijk) in het departement Charente op de grens van de Dordogne in de plaats Ecuras. Deze omgeving staat ook bekend als Village le Chat.Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Limoges en Piegut.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 2-6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Ecuras is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning is roken niet toegestaan!Type huis:Vakantiehuis.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 475 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 700 euro per week
Huur hoogseizoen circa 975 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Confolens, Charente

Boerderij vakantiehuis met in totaal 3 gites. Twee gites, Belle Vue en Boerderijwoning, vormen het vakantiehuis voor MAXIMAAL 12 personen. GRATIS WIFI
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats St Germain de Confolens. Deze omgeving staat ook bekend als Charente. Bekende plaatsen in de buurt: Confolens, Limoges en Poitiers.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 12 personen. Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie. Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 12 personen. Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig.

Het vakantie huis in St Germain de Confolens is in een rustige omgeving gelegen. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en droger aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, Chambres d'Hotes, B&B (bed and breakfast), (vakantie) Appartement, (vakantie) boerderij. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege). GRATIS WIFI

Huur laagseizoen circa 600 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 875 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1305 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Benest, Charente

Prachtige vrijstaande vakantiewoning te huur in een rustige natuurlijke omgeving op een domein van 18ha. Zie ook www.lapouternerie.com.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Midden Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Benest. Deze omgeving staat ook bekend als Charente - Limousin.
Bekende plaatsen in de buurt: Confolens, Ruffec, Angouléme en Limoges.
Ook Cognac is bezienswaardig en ligt op een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 2 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.
Het huis is geschikt voor groepen tot maximaal 10 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Er is een Wii aanwezig. Vraag gerust naar de mogelijkheden en aanwezige spelletjes. De woning heeft een eigen balkon. Aan het huis in de directe buurt ligt een rivier. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Benest is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. De omgeving kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een zicht op de maten van de dekbedden.

Type huis: Vakantiehuis, Landgoed, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 450 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 650 euro per week
Huur hoogseizoen circa 850 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Saint Christophe, Charente

Vakantiehuis voor 4 personen op het Franse platteland
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Saint-Christophe. Bekende plaatsen in de buurt: Oradour-sur-Glane, Montrol-Sénard en Limoges.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 4 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Uw huisdier, hond of kat is welkom. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Het vakantie huis in Saint-Christophe is in een rustige omgeving gelegen. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Roken is in de woning niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, Gîte.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: wandelen, fietsen, zwemmen, vissen, golf, tennis, paardrijden.

Huur laagseizoen circa 250 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 250 euro per week
Huur hoogseizoen circa 450 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Village le Chat, Charente

Village le Chat, Ecuras, vakantiehuis op vakantiepark nabij golfbaan, vrij uitzicht op het meer, zeer geschikt voor een gezin, gratis WIFI
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis op vakantiepark Village le Chat met gratis WIFI ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras. Deze omgeving staat ook bekend als Grensstreek Charente / Dordogne / Limousin. Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Limoge en Montbron.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. Het vakantiehuis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. De ouderslaapkamer heeft een eigen balkon. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis op vakantiepark Village le Chat in Ecuras is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als rustig, en deels toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht op het meer. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Het park is uitermate geschikt voor een gezinsvakantie. Type huis: Vakantiehuis, Vakantiepark.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege), Windsurfen.

Huur laagseizoen circa 395 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 550 euro per week
Huur hoogseizoen circa 795 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Semoussac, Charente Maritime

Holiday gite in Charente Maritime, France with pool & garden room
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente Maritime)

Huur laagseizoen circa 390 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 475 euro per week
Huur hoogseizoen circa 935 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Vakantiehuis in de Charente (Dordogne) in vak.park Village le Chat.
GRATIS WIFI, geen extra kosten voor admin, huisdier en kinderbed.

Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Dit vakantiehuis ligt in 16220 Ecuras, in de regio Charentes (Zuidwest Frankrijk) op de grens met de Dordogne en Limousin. Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Limoges en Montbron.
Het vakantiehuis heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Het huis ligt in het centrum van Village le Chat. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. Er is een eigen gratis parkeer gelegenheid aanwezig.
Het vakantiehuis ligt in een gezellige buurt en er zijn meer bungalows in de omgeving. De omgeving kan worden getypeerd als landelijk met een beetje toerisme.
Vanuit het vakantieverblijf heeft u een mooi uitzicht. Het park beschikt over een gemeenschappelijk VERWARMD zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht. Er is een afwas- en een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Tennis, Tafeltennis, Jeu de boule, Paardrijden (manege) en Midgetgolf.

Huur laagseizoen circa 300 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 400 euro per week
Huur hoogseizoen circa 720 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Een comfortabel en smaakvol ingericht vakantiehuis met volop privacy en een ruime zonnige tuin op vakantiepark 'Village Le Chat'
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras. Ecuras ligt op 930 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Poitou-Charentes.
Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Limoges en Perigueux.
Ook Cognac en Nontron zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Ecuras is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een verzicht van de maten van de bedden.

Type huis: Vakantiehuis.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan (het verblijf beschikt over een privé tennisbaan), Paardrijden (manege), Jeu de boules (Het vakantieverblijf heeft een eigen jeu de boules baan (Petanque).

Huur laagseizoen circa 600 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 600 euro per week
Huur hoogseizoen circa 800 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Benest, Charente

ONTHAASTEN IN LES CARRIERES
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats BENEST. Deze omgeving staat ook bekend als POITOU CHARENTES. Bekende plaatsen in de buurt: LIMOGES, CONFOLENS en COGNAC.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Het vakantie huis in BENEST is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad(verwarmd). Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en droogkast aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege).
Uitgebreide info op: vakantiewoninglescarrieres.be

Huur laagseizoen circa 500 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 700 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1350 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Pougne, Charente

Prachtige en-pierre vrijstaande woning 2-5 pers., met grote tuin met daarin diverse zitjes, rustig gelegen, veel privacy.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Pougne. Pougne ligt op 920 kilometer rijden vanaf Utrecht. Bekende plaatsen in de buurt: Nanteuil en Vallee, Ruffec en Cognac.
Ook Poitiers en Confolens zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Pougne is in een rustige omgeving gelegen. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 495 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 550 euro per week
Huur hoogseizoen circa 695 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Te huur: Prachtig ruim huis op bungalowpark Village le chat, direct aan het water; geschikt voor 6 tot 8 personen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras. Deze omgeving staat ook bekend als Limousin, Dordogne. Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Limoges en Bordeaux.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Het huis ligt in de buurt van een klein strandje en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Ecuras is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en droger aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Vakantiepark, Bungalowpark, Villa.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 400 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 400 euro per week
Huur hoogseizoen circa 990 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Gezellig en kindvriendelijk vakantiehuis met volop privacy en een zeer ruime zonnige tuin op vakantiepark 'Village Le Chat'.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit gezellige en kindvriendelijk vrijstaand huis ligt in de regio Aquitaine (West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras op het Nederlandse vakantiepark 'Village Le Chat". Het park ligt op 930 kilometer rijden vanaf Utrecht. Bekende plaatsen in de buurt: La Rochefoucauld, Angouleme en Limoges. Ook Nontron en Cognac zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen. Alle Nederlandse tv-zenders zijn via satelliet te ontvangen.

Het huis is rustig en vrijstaand gelegen midden in het vakantiepark en heeft een grote tuin met volop privacy. Op een heerlijk groot zonnig terras kunt u genieten van uw croissant, borrel of BBQ. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het park heeft een meer en tal van recreatievoorzieningen zoals een gemeenschappelijk zwembad, tennisbanen, midgetgolf en tafeltennis. Het park is direct gelegen aan een golfbaan.

Het huis beschikt over een gezellige open haard. De vakantiewoning is onlangs volledig opgeknapt en is van alle moderne gemakken voorzien. De keuken is compleet nieuw ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en droger aanwezig. Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd! U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een verzicht van de maten van de bedden.

Type huis: Vakantiehuis, Vakantiepark, Bungalowpark, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tafeltennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Jeu de boules, Wedstrijdkarting en Wandklimmen.

Huur laagseizoen circa 600 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 600 euro per week
Huur hoogseizoen circa 850 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Brossac, Charente

6 persoons vrijstaand vakantiehuis met airco op vakantiepark Charente Frankrijk, Etang Vallier 209
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Brossac. Deze omgeving staat ook bekend als Charente Sud, ofwel het Toscane van Frankrijk.

Bekende plaatsen in de buurt: Cognac, Bordeaux, St. Emilion en Aubeterre.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen. Het vrijstaande huis ligt op een vakantiepark. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren toegestaan.

Het huis ligt nabij een meer met zandstrand. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig voor 2 auto's.

Het vakantiehuis in Brossac is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht en heeft u bezoek van tal van verschillende vogels, zoals de Hop, Wielwaal etc.

De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad, alleen toegankelijk voor huurders op het park. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht. Er is een wasmachine, vaatwasser, oven, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, Bungalow, Vakantiepark, Bungalowpark, (vakantie) huisje op een camping, vakantiewoning, Villa, huis, accomodatie, vakantieverblijf, .

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 295 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 395 euro per week
Huur hoogseizoen circa 825 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Moderne vakantiebungalow in de Charente / Dordogne , vakantiepark Village le Chat. Gratis WIFI, geen adm.kosten etc.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Deze bungalow ligt in de gemeente 16220 Ecuras in de regio Charente. Ten noorden van de Dordogne. Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Limoges en Montbron.

De bungalow ligt in het centrum van het Vakantiepark Le Chat en heeft een grote tuin voor en achter. De bungalow in Village le Chat te Ecuras is in een rustige omgeving gelegen maar er zijn wel andere bungalows in de buurt. Het park beschikt over een gemeenschappelijk VERWARMD zwembad.

De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen, gratis, parkeergelegenheid. De keuken is compleet ingericht. Er zijn een wasmachine en een afwasmachine. De vakantie bungalow is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien met onder andere een TV met Nederlandse zenders en GRATIS WIFI.
Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Tennis, Tafeltennis, Jeu de boules en Midgetgolf.

Huur laagseizoen circa 340 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 440 euro per week
Huur hoogseizoen circa 825 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Le Chat, Charente

Luxe vakantiehuis op village le chat in de charente/dordogne 6 persoons / wifi
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats ecuras. Deze omgeving staat ook bekend als village le Chat. Bekende plaatsen in de buurt: Limoges, Angouleme en Montbron.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in ecuras is in een rustige omgeving gelegen. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, Vakantiepark, Bungalowpark.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Windsurfen, Parachute springen.

Huur laagseizoen circa 395 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 550 euro per week
Huur hoogseizoen circa 895 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Brossac, Charente

5 charmante en comfortabele vakantiehuizen in Brossac - Charente
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Brossac. Deze omgeving staat ook bekend als Charente-Sud. Bekende plaatsen in de buurt: St. Émilion, Aubeterre en Bordeaux.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van een meer met strandje. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Brossac is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Vakantiepark.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 490 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 790 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1215 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur La Jarge Lorigné, Charente

La Mirabelle is een comfortabel en prettig ingericht huis voor 6 (of max. 12 pers.) met PRIVE ZWEMBAD + SNOOKER/POOLKAMER + WIFI + = kindvriendelijk
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats La Jarge, Lorigné. La Jarge, Lorigné ligt op 870 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Poitou CharentesDeux Sevres.
Bekende plaatsen in de buurt: Sauzé Vaussais, Chef Boutonne en Ruffec.
Ook Melle, Lezay en La Rochelle (de zee!) zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

De woning heeft 3 dan wel 6 slaapkamers en is geschikt voor 2 tot 6 danwel -na huurtoeslag- 12 personen.
De accommodatie beschikt over 1, en bij verhuur van 7-12 personen, 2 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of ook meerdere gezinnen of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Er is hier een wifi internetverbinding aanwezig.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in La Jarge, Lorigné is in een rustige omgeving gelegen. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over 2 houtkachels. De keuken is compleet ingericht en u kunt zelf uw maaltijden bereiden maar in overleg ook uw maaltijden laten verzorgen d.m.v. catering of table d'hotes.
Vraag de verhuurder naar de mogelijkheden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet evenals o.a. Sendeo etc. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
In de woning is roken niet toegestaan, wel op het terras.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en daarvoor wordt een kleine onkostenvergoeding gevraagd van € 50.
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Jeu de boules (Het vakantieverblijf heeft een eigen jeu de boules baan (Petanque).

Huur laagseizoen circa 410 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 540 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1450 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Medillac, Charente

Nieuw vakantiehuis met groot prive zwembad, in mooie landelijke omgeving
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Medillac. Deze omgeving staat ook bekend als Dordogne.
Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Bordeaux en Perigueux.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis, Bungalow.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 450 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 575 euro per week
Huur hoogseizoen circa 875 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Lesignac Durand, Charente

Rust en Ruimte in Frankrijk
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie:Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes(Zuidwest Frankrijk) in het departement Charentein de plaats Lesignac Durand. Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Limoges en La Rochefoucauld.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Lesignac Durand is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis:Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege), Windsurfen.

Huur laagseizoen circa 500 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 380 euro per week
Huur hoogseizoen circa 500 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

6 persoons stenen bungalow op mooi zonnig kindvriendelijk vakantiepark Le Chat, Charente, Dordogne Limousine op 960 km v Utrecht vanaf € 385 per week
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Midden Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras Le Chat. Ecuras Le Chat ligt op 960 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Ecuras op het drieprovinciepunt charente dordogne limousine.
Bekende plaatsen in de buurt: Anguleme, Limoge en La Rochefoucauld.
Ook Cognac en Royan zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop en smartphone hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen. Daarnaaast kunt u bij films op netflix bekijken met uw eigen netflixabonnement en uw meegebrachte Chromecast, die in de hdmi aansluiting van de TV past.
De woning die op een prachtig onderhouden park ligt, heeft een grote omheide eigen tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken.
Huisdieren (honden) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zodat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij adviseren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
Het huis ligt in de buurt van een vis/zwemmeer met strandje. Er is dus gelegenheid om te zwemmen in het meer en in de zwembaden. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Ecuras Le Chat is in een rustige omgeving gelegen. De tijd lijkr soms 100 jaar stil tw hebben gestaan terwijl iets verder en in de bungalow alle luxe en comfort aanwezig is. Uw privacy is gegarandeerd. Het huis ligt in een gezellige buurt. De accommodatie beschikt namelijk over een gemeenschappelijk verarmd zwembad met temperaruren in mei van 22 tot 24 graden en in augustis van 24 tot 28 graden. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt natuurlijk ook zelf in de keuken uw maaltijden bereiden als u niet op het terras wilt barbe-Qen. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning zelf is niet toegestaan! Uiteraard kan dat wel op het (overdekte) terras.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
Het huis dient door u zelf te worden schoongemaakt en schoon door u te worden achtergelaten! Wanneer het huis niet goed is schoongemaakt dan zullen wij de kosten die gemaakt moeten worden inhouden op uw borgsom.
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een verzicht van de maten van de bedden.
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Vakantiepark.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen (Er zijn gratis fietsen voor u beschikbaar), Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan (het verblijf beschikt over een privé tennisbaan), Paardrijden (manege), Jeu de boules (Het vakantieverblijf heeft een eigen jeu de boules baan (Petanque).

Huur laagseizoen circa 320 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 495 euro per week
Huur hoogseizoen circa 850 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Rouzède, Charente

Villa met prive zwembad, aan golfbaan La Preze International
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Rouzède. Rouzède ligt op 995 kilometer rijden vanaf Utrecht. Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Limoges en La Rochefaucould.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 3 badkamers.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin.
Huisdieren (honden) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Het huis heeft een privé zwembad, dat verwarmd is. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Rouzède is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt uitgebreid koken. Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Roken in huis niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd.

U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een overzicht van de maten van de bedden.
Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, Bungalowpark, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 875 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 1100 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1595 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Bungalow Gite Vakantiehuis op vakantiepark Village le Chat in de Charente (grens Dordogne). De prijs is inclusief schoonmaak, WIFI en elektriciteit.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras. Ecuras ligt op 900 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Dordogne.
Bekende plaatsen in de buurt: Angoulême, Limoges en Cognac.
Ook Bordeaux en Poitiers zijn interessant en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
Er is hier een internetverbinding zodat u onbeperkt met uw eigen laptop en meerdere apparaten het internet op kan en ook uw e-mail kunt lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote voor- en achtertuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Het huis ligt bijna aan een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen, ook in het verwarmde zwembad. Er is een eigen parkeergelegenheid. Het vakantiehuis in Ecuras is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt heel goed zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: er is een wasmachine en een droger. En dames, er is ook een haardroger. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning het roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en bij de huur zijn de schoonmaakkosten inbegrepen!
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een overzicht van de maten van de bedden.

Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Vakantiepark.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Tennis, Paardrijden (manege), Jeu de boules. Het vakantieverblijf heeft een eigen jeu de boules baan (Petanque) en tafeltennistafels.

Huur laagseizoen circa 700 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 700 euro per week
Huur hoogseizoen circa 850 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Een compleet ingerichte bungalow op Village le Chat, ideaal voor jonge gezinnen en golfers. Gratis WIFI voor het hele gezin. In een rustige omgeving.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charente (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras. Ecuras ligt op 930 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Dordogne.
Bekende plaatsen in de buurt: Angoulême, Limoges en Cognac.
Ook Bordeaux en Poitiers zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop onbeperkt het internet op kunt om o.a. uw e-mail te lezen. Uw huisgenoten kunnen dat gelijktijdig.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis in Ecuras is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand.
In huis is een verplaatsbare airco aanwezig mocht u het te warm vinden. De keuken is compleet ingericht en u kunt zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine. En dames, er is een haardroger aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas is in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en de huur prijs is inclusief deze schoonmaakkosten.
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u een overzicht van de maten van de bedden.

Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Vakantiepark.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Tennis, Paardrijden (manege), Jeu de boules.

Huur laagseizoen circa 325 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 400 euro per week
Huur hoogseizoen circa 700 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur St Denis, Charente Maritime

Pigeonerie, een toren uit 1750. Een comfortabel huis in het gezellige dorp St. Denis op het mooie zonnige eiland, Ile d' Oleron.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente Maritime)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (West Frankrijk) in het departement Charente Maritime in de plaats St Denis op Ile d'Oleron. St Denis ligt op 1000 kilometer rijden vanaf Utrecht
Bekende plaatsen in de buurt: La Rochelle, Bordeaux en Rochefort.
Ook Saintes en Marennes zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 7/8 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 2 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zodat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij adviseren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van het strand (zee). Er is dus gelegenheid om te zwemmen. U kunt de webpagina raadplegen voor de afstand naar de Franse kust of vraag de eigenaar van deze particuliere vakantiewoning om meer informatie. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in St Denis is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen (Er zijn gratis fietsen voor u beschikbaar), Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege), Windsurfen, Kitesurfen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen).

Huur laagseizoen circa 650 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 850 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1250 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Moulismes, Vienne

Nieuwe 4 pers. gite Pigeon+@ met terras op Residence Chante-Merle, met gebruik van groot zwembad. Op het Domaine zijn nog twee 4-p. gites te huur.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Vienne)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Vienne in de plaats Moulismes. Moulismes ligt op 850 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Limousin/Corrèze.
Bekende plaatsen in de buurt: Poitiers, Limoges en Montmorillion.
Ook Lussac les Chateaux en Latus zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft geen tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd.
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 325 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 395 euro per week
Huur hoogseizoen circa 650 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Moulismes, Vienne

Luxe Landhuis voor 2-12 personen met gebruik van royaal zwembad,4 badkamers, zeer grote tuin, wifi, Ned. televisiezenders, rustige landelijke omgeving
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Vienne)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Midden Frankrijk) in het departement Vienne in de plaats Moulismes. Moulismes ligt op 850 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Poitou Charentes.
Bekende plaatsen in de buurt: Montmorillon, Lussac les Chateaux en Latus.
Ook Poitiers en Limoges zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 12 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 4 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 12 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Moulismes is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan.!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
In de huurprijs is een pakket bed- en baddoeken inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 1095 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 1095 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1895 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Exideuil, Charente

Luxury 5 bed Farm House with children's playground and swimming pool
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)

Huur laagseizoen circa 1300 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 1300 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1300 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Segonzac, Charente

Fully equipped 5* holiday rental for two with shared pool
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Segonzac. Deze omgeving staat ook bekend als La Grande Champagne.
Bekende plaatsen in de buurt: Cognac, Jarnac en Angouleme.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 1 slaapkamers en is geschikt voor 2 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een kleine tuin. De woning heeft een grote tuin. De vakantiewoning en/of de omgeving is niet zo geschikt voor kleine kinderen. Bekijk de webpagina waarom of vraag de eigenaar van dit particulier huis om nadere informatie. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Segonzac is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, Gîte.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Golf, Golfbaan.

Huur laagseizoen circa 450 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 475 euro per week
Huur hoogseizoen circa 500 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Brossac, Charente

Charente bungalow op familie vakantiepark
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Brossac. Brossac ligt op 980 kilometer rijden vanaf Utrecht. Bekende plaatsen in de buurt: Angoulème, Cognac en Bordeaux.
Ook Périgueux en Saint Émilion zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 2 badkamers.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het vakantie huis in Brossac is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Vakantiepark.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 525 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 750 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1365 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Celles-sur-Belle, Deux Sevres

Architect's country house in a quiet hamlet in the Poitou Charente
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Deux Sevres)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (West Frankrijk) in het departement Deux Sevres in de plaats Celles-sur-Belle. Bekende plaatsen in de buurt: Abbaye de Celles-sur-Belle, le lac Lambon en Eglise Sainte Hilaire : UNESCO-listed .

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 2 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. De vakantiewoning en/of de omgeving is niet zo geschikt voor kleine kinderen. Bekijk de webpagina waarom of vraag de eigenaar van dit particulier huis om nadere informatie. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Celles-sur-Belle is in een rustige omgeving gelegen. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, Landgoed.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 300 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 300 euro per week
Huur hoogseizoen circa 450 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Salles Lavalette, Charente

Luxe vakantiewoning, 20 personen met privézwembad en sauna in schitterende omgeving.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest ) in het departement Charente in de plaats . Deze omgeving staat ook bekend als Perigord.
Bekende plaatsen in de buurt: Cognac, Sarlat en St Emilion.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 12 slaapkamers en is geschikt voor 20 personen.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 20 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 2700 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 3400 euro per week
Huur hoogseizoen circa 4300 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Prachtig gelegen vakantiehuis op leuk park met zwembaden en golfbaan.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest ) in het departement Charente in de plaats Ecuras. Deze omgeving staat ook bekend als limousin.
Bekende plaatsen in de buurt: Bordeaux, Limoges en Cognac.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Ecuras is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Vakantiepark, Bungalowpark.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Parasailen, Hanggliding, Deltavliegen.

Huur laagseizoen circa 325 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 450 euro per week
Huur hoogseizoen circa 700 euro per week

Vakantiehuizen Poitou-Charentes
huren of kopen?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur of te koop worden aangeboden.
Uw ideale start voor uw vakantie in Poitou-Charentes of waar dan ook in Frankrijk.