Welkom op onze pagina over de Poitou-Charentes
Vakantiehuizen Poitou-Charentes

Vakantiehuizen Pouitou Charentes te huur.

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de vakantiehuizen in Poitou-Charentes die te huur zijn op vakantiehuis-frankrijk.nl
Meer vakantiehuizen in West-Frankrijk Zuid-Frankrijk of Zuid-Frankrijk kunt u vinden met onze zoekmachine of kijk eens op onze Engelse zoekmachine

U krijgt een korte omschrijving van deze vakantiehuizen te zien. Wanneer u meer informatie wenst over de hoogte van de huur of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de vakantiewoning, ter voorbereiding van uw vakantie in Poitou-Charentes, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het huis een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Overigens, wanneer u een huis in Poitou-Charentes wilt huren dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar. Wij verhuren of verkopen zelf geen huizen in Poitou-Charentes.

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras le chat, Charente

Vakantiehuis voor 6 personen te huur. Veel privacy en ruime zonnige tuin op vakantiepark Village Le Chat in de Charente / Dordogne.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Ligging: Deze woonst ligt in de regio Poitou Charentes (Zuid-West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras le chat.
Het huis is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, huisje op vakantiepark, vakantiebungalow op een bungalowpark. Het huis is vrijstaand en ligt binnen de bebouwde kom en heeft een grote tuin en heeft een prachtig uitzicht.
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten.
U kunt al in mei of juni zwemmen in het verwarmde zwembad.
U kunt hier ook tennissen want er is een tennisbaan aanwezig. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.Het geheel biedt u veel privacy.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen.
U kunt uw hond meenemen. De verhuurder accepteert huisdieren in het huis. Heeft u meer dan 1 hond dan moet u vragen of meerdere huisdieren ook welkom zijn. Buiten kunt u heerlijk op BBQ uw vlees grillen. Binnenshuis is roken absoluut niet toegestaan! In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 9 km. De afstand tot de zee bedraagt 153 km. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden.
Dit gebied/streek staat ook bekend als Charente. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Angouleme, Limoges en Bordeaux. Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Perigueux en Cognac

De omgeving kunt bestempelen als: heel rustig . Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. Leuk voor jong en oud. Er is een leuk pretpark / themapark in de buurt. U dient uw eigen linnenpakket mee te nemen.

>Het vakantieverblijf beschikt over: een openhaard, volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderstoeltje, kinderledikantje, TV met Nederlandse zenders, jeu de boules baan, vaatwasser, peuterbad, strijkplank/strijkijzer, koffiezetter, dvd-speler, koel-vriescombinatie,
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, golfen, tennissen, paardrijden.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 395 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 495 euro per week
Huur hoogseizoen circa 885 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Saint Ciers sur Bonnieure, Charente

Vakantiehuis Villa met zwembad in Charente te huur, grote tuin en fraai uitzicht
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Ligging: Deze schitterende woning ligt in de regio Poitou Charentes (Zuid-West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Saint Ciers sur Bonnieure.
Het huis is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers en 2 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, (vakantie) villa. Het huis is vrijstaand en ligt binnen de bebouwde kom en heeft een grote tuin en heeft een prachtig uitzicht.
De vakantiewoning beschikt over een privé zwembad. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.Het geheel biedt u veel privacy. Het terrein is afgeschermd/omheind. Honden en kleine kinderen kunnen niet weglopen maar ouderlijk toezicht blijft altijd noodzakelijk!
Helaas zijn in deze accommodatie huisdieren niet toegestaan. Binnenshuis is roken absoluut niet toegestaan! In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 5 km. De afstand tot de zee bedraagt 120 km.
Dit gebied/streek staat ook bekend als Charente. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Angouleme, Cognac en Bordeaux.

De omgeving kunt bestempelen als: heel rustig toeristisch. Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. U dient dit huurhuis bij vertrek helemaal zelf schoon te maken. Leuk voor jong en oud. Er is een leuk pretpark / themapark in de buurt. Er is een gratis linnenpakket voor u beschikbaar.

>Het vakantieverblijf beschikt over: een openhaard, volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderstoeltje, TV met Nederlandse zenders, fietsen, vaatwasser, haardroger, strijkplank/strijkijzer, koffiezetter, dvd-speler, koel-vriescombinatie, Ook bedden voor lange mensen aanwezig.
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, golfen, paardrijden, deltavliegen.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 710 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 985 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1185 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Coulonges sur L'Autize, Deux Sevres

Rust en ruimte op het Franse platteland. Vrijstaand huis. Zeer rustig gelegen met vrij uitzicht. Grote tuin. Authentiek en in stijl aangepast.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Deux Sevres)Ligging: Dit leuke woonhuis ligt in de regio Poitou Charentes (West Frankrijk) in het departement Deux Sevres in de plaats Coulonges sur L'Autize.
Het huis is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, gite, boerderij. Het huis is vrijstaand en ligt binnen de bebouwde kom en heeft een grote tuin en heeft een prachtig uitzicht. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen.
U kunt uw hond meenemen. De verhuurder accepteert huisdieren in het huis. Heeft u meer dan 1 hond dan moet u vragen of meerdere huisdieren ook welkom zijn. Het terrein is afgeschermd/omheind. Honden en kleine kinderen kunnen niet weglopen maar ouderlijk toezicht blijft altijd noodzakelijk! Buiten kunt u heerlijk op BBQ uw vlees grillen. In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 8 km. De afstand tot de zee bedraagt 80 km. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden.
Dit gebied/streek staat ook bekend als Poitou-Charente. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Bordeaux, La Rochelle en Nantes. Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Tours en Niort

De omgeving kunt bestempelen als: heel rustig . Het huis is zeer rustig gelegen. Je kan het vergelijken met een zogenaamd stiltegebied met geen of nauwelijks verkeer of andere geluidshinder. Puur natuur dus! In de tuin kan desgewenst een tent (voor de kinderen) worden opgezet. U dient dit huurhuis bij vertrek helemaal zelf schoon te maken. Leuk voor jong en oud. Er is een leuk pretpark / themapark in de buurt. De verhuurder kan ook maaltijden voor u bereiden. Neem contact op met de verhuurder voor bijzonderheden en bijkomende kosten.

>Het vakantieverblijf beschikt over: een openhaard, volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderstoeltje, peuterbad, koffiezetter, radio, koel-vriescombinatie,
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, golfen, tennissen, bergsporten beoefenen, waterskien, paardrijden, windsurfen, kitesurfen, parachutespringen.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 400 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 420 euro per week
Huur hoogseizoen circa 480 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Moulismes, Vienne

Nieuwe gite voor 2-4 personen op terrein met nog enkele gites, met gebruik van groot zwembad van 10x5 meter, in rustige omgeving. Ruim terras van 25 m
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Vienne)Ligging: Deze prachtige woning ligt in de regio Poitou Charentes (West Frankrijk) in het departement Vienne in de plaats Moulismes.
Het huis is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, gite. De woning ligt buiten de bebouwde kom en heeft een geen tuin
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen.
Helaas zijn in deze accommodatie huisdieren niet toegestaan. Binnenshuis is roken absoluut niet toegestaan! In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 2 km. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden.
Dit gebied/streek staat ook bekend als Poitou Charente. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Montmorillon, Lussac les Chateaux en Latus. Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Poitiers en Limoges

De omgeving kunt bestempelen als: heel rustig . Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. In dit vakantieverblijf kunt u ook een linnenpakket huren.

>Het vakantieverblijf beschikt over: volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderstoeltje, kinderledikantje, koffiezetter, koel-vriescombinatie,
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 375 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 450 euro per week
Huur hoogseizoen circa 750 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Medillac, Charente

Vakantiehuis met zwembad en wifi voor 5 personen en huisdier
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuid/west Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Medillac en nabij Chalais. Deze omgeving staat ook bekend om de Pineau de Charente. Bekende plaatsen in de buurt: Saint Emilion, Angouleme, Perigeux en Bordeaux. Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin met een prive zwembad. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind(eren) kunnen er fijn spelen. Er is een eigen oprit en ruime parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis in Medillac is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Paardrijden (manege)golfen, racen, karten.

Huur laagseizoen circa 495 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 595 euro per week
Huur hoogseizoen circa 895 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Cherves-Chatelars, Charente

Large Beautiful Holiday House in France Sleeps 17 Heated Pool, Games Room & Gardens
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Cherves-Chatelars. Bekende plaatsen in de buurt: Lacs de Charente, Adventure Parc en Velo Rail.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 7/8 slaapkamers en is geschikt voor 17 personen.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie. Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 17 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Cherves-Chatelars is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, Landgoed.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Windsurfen.

Huur laagseizoen circa 2250 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 2800 euro per week
Huur hoogseizoen circa 4700 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Moulismes, Vienne

Leuke 4-persoons gite met zonnig terras op Residence Chante-Merle met zwembad van 10 x 5 meter. Op deze Residence zijn nog 3 gites.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Vienne)Ligging: Dit aantrekkelijke huis ligt in de regio Poitou Charentes (Midden Frankrijk) in het departement Vienne in de plaats Moulismes.
Het huis is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, gite. De woning ligt buiten de bebouwde kom en heeft een geen tuin
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen.
Helaas zijn in deze accommodatie huisdieren niet toegestaan. Binnenshuis is roken absoluut niet toegestaan! In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 2 km.
Dit gebied/streek staat ook bekend als LimousinCorrze. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Montmorillon, Poitiers en Limoges. Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Lussac les Chateaux en Latus

De omgeving kunt bestempelen als: heel rustig . Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. In dit vakantieverblijf kunt u ook een linnenpakket huren.

>Het vakantieverblijf beschikt over: volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderstoeltje, kinderledikantje, koffiezetter, koel-vriescombinatie,
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, paardrijden.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 350 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 450 euro per week
Huur hoogseizoen circa 695 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Luxe vakantiewoning voor max 5 personen te huur op het mooie vakantiepark Village Le Chat met zwembad en tennisbanen, tegenover een prachtige golfbaan
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Ligging: Dit geweldig mooie huis ligt in de regio Poitou Charentes (West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras.
Het huis is geschikt voor 5 personen en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, huisje op vakantiepark, vakantiebungalow op een bungalowpark. De woning is vrijstaand en ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin en heeft een prachtig uitzicht.
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten.
U kunt al in mei of juni zwemmen in het verwarmde zwembad.
U kunt hier ook tennissen want er is een tennisbaan aanwezig. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen. U beschikt over een balkon.
U kunt uw hond meenemen. De verhuurder accepteert huisdieren in het huis. Heeft u meer dan 1 hond dan moet u vragen of meerdere huisdieren ook welkom zijn. Buiten kunt u heerlijk op BBQ uw vlees grillen. In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 10 km. Het strand is nabij. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden.
Dit gebied/streek staat ook bekend als Village le Chat. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Cognac, Perigueux en Angouleme.

De omgeving kunt bestempelen als: heel rustig toeristisch. Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. U dient uw eigen linnenpakket mee te nemen. Bent u een visliefhebber? Bij deze vakantiewoning zit een echte visvijver. Vraag gerust om welke vis er zit zoals karpers misschien?

>Het vakantieverblijf beschikt over: volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderstoeltje, kinderledikantje, TV met Nederlandse zenders, Franse TV zenders, jeu de boules baan, vaatwasser, peuterbad, strijkplank/strijkijzer, koffiezetter, dvd-speler, radio, koel-vriescombinatie, Ook bedden voor lange mensen aanwezig.
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, golfen, tennissen, waterskien, paardrijden, windsurfen.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 375 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 495 euro per week
Huur hoogseizoen circa 795 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Cherac, Charente Maritime

grote vakantiewoning met zwembad en grote tuin in de Charente Maritime
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente Maritime)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente Maritime in de plaats cherac. Deze omgeving staat ook bekend als cognac. Bekende plaatsen in de buurt: cognac, la rochelle en bordeaux.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 6 slaapkamers en is geschikt voor 12 personen.Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 12 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in cherac is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 1000 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 1000 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1500 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Saint Jean D'Angely, Charente Maritime

FAMILIE GITES met VERWARMD ZWEMBAD in een KINDVRIENDELIJKE OMGEVING
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente Maritime)

Huur laagseizoen circa 525 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 800 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1365 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Sainte Marie de Ré, Charente Maritime

Dit romantische vakantiehuis op Ile de Ré, omgeven door natuur, ligt op een toplocatie vlak bij zee.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente Maritime)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (West Frankrijk) in het departement Charente Maritime in de plaats Sainte Marie de Ré, La Noue op het beroemde eiland Ile de Ré. Bekende plaatsen in de buurt: La Rochelle, Saint Martin en La Flotte. Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 5 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren niet toegestaan. Er is een eigen parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Sainte Marie de Ré, La Noue is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht. Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning is roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Villa. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Parasailen, Wavesurfen, Windsurfen, Kitesurfen, Hanggliding, Deltavliegen.

Huur laagseizoen circa 850 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 1000 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1350 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Saint Maigrin, Charente Maritime

Gite with pool for 4 persons in the Charente Maritime
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente Maritime)

Huur laagseizoen circa 425 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 425 euro per week
Huur hoogseizoen circa 595 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Dordogne/Charente Vakantiehuis op Nederlandstalig Bungalowpark Village le Chat 3 slaapkamers 2 badkamers ideaal voor gezin of twee echtparen
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Ligging: Dit prachtige woonhuis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuid-Oost Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras.
Het huis is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers en 2 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, (vakantie) villa, huisje op vakantiepark, vakantiebungalow op een bungalowpark. De woning is vrijstaand en ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin en heeft een prachtig uitzicht.
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten.
U kunt al in mei of juni zwemmen in het verwarmde zwembad.
U kunt hier ook tennissen want er is een tennisbaan aanwezig. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen. U beschikt over een balkon.
U kunt uw hond meenemen. De verhuurder accepteert huisdieren in het huis. Heeft u meer dan 1 hond dan moet u vragen of meerdere huisdieren ook welkom zijn. Binnenshuis is roken absoluut niet toegestaan! In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 10 km. De afstand tot de zee bedraagt 120 km. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden.
Dit gebied/streek staat ook bekend als Village le Chat DordogneCharente. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Angouleme, Limoges en La Rochefoucauld. Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Cognac en Perigueux

De omgeving kunt bestempelen als: heel rustig toeristisch. Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. In dit vakantieverblijf kunt u ook een linnenpakket huren.

>Het vakantieverblijf beschikt over: volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderledikantje, TV met Nederlandse zenders, jeu de boules baan, vaatwasser, haardroger, peuterbad, strijkplank/strijkijzer, koffiezetter, dvd-speler, koel-vriescombinatie,
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, golfen, tennissen, bergsporten beoefenen, paardrijden.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 475 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 700 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1050 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Moulismes, Vienne

Glamping: Prachtige luxe nieuwe lodge/safaritent met comfortabele inrichting: échte bedden, bank en een eigen keuken, douche, wastafels en toilet.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Vienne)Ligging: Deze woonst ligt in de regio Poitou Charentes (Zuid Frankrijk) in het departement Vienne in de plaats Moulismes.
Het huis is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, huisje op een camping. De woning is vrijstaand en ligt buiten de bebouwde kom en heeft een kleine tuin en heeft een grote tuin
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen.
Helaas zijn in deze accommodatie huisdieren niet toegestaan. Buiten kunt u heerlijk op BBQ uw vlees grillen. In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 3 km.
Dit gebied/streek staat ook bekend als Poitou-Charente. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Montmorillon, Lussac les Chateaux en Latus. Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Poitiers en Limoges

De omgeving kunt bestempelen als: heel rustig . Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. Leuk voor jong en oud. Er is een leuk pretpark / themapark in de buurt. In dit vakantieverblijf kunt u ook een linnenpakket huren.

>Het vakantieverblijf beschikt over: volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderstoeltje, kinderledikantje, jeu de boules baan, koffiezetter, koel-vriescombinatie,
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, paardrijden.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 450 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 650 euro per week
Huur hoogseizoen circa 750 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Village le Chat, Charente

Village le Chat, Ecuras, vakantiehuis op vakantiepark nabij golfbaan, vrij uitzicht op het meer, zeer geschikt voor een gezin, gratis WIFI
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis op vakantiepark Village le Chat met gratis WIFI ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras. Deze omgeving staat ook bekend als Grensstreek Charente / Dordogne / Limousin. Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Limoge en Montbron.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. Het vakantiehuis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. De ouderslaapkamer heeft een eigen balkon. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis op vakantiepark Village le Chat in Ecuras is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als rustig, en deels toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht op het meer. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Het park is uitermate geschikt voor een gezinsvakantie. Type huis: Vakantiehuis, Vakantiepark.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege), Windsurfen.

Huur laagseizoen circa 395 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 550 euro per week
Huur hoogseizoen circa 795 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Semoussac, Charente Maritime

Holiday gite in Charente Maritime, France with pool & garden room
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente Maritime)

Huur laagseizoen circa 390 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 475 euro per week
Huur hoogseizoen circa 935 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Een comfortabel en smaakvol ingericht vakantiehuis met volop privacy en een ruime zonnige tuin op vakantiepark 'Village Le Chat'
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Ligging: Dit uitstekende huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuid-West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras.
Het huis is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis. De woning is vrijstaand en ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten.
U kunt al in mei of juni zwemmen in het verwarmde zwembad.
U kunt hier ook tennissen want er is een tennisbaan aanwezig. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen.
Helaas zijn in deze accommodatie huisdieren niet toegestaan. Binnenshuis is roken absoluut niet toegestaan! In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 10 km. De afstand tot de zee bedraagt 150 km. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden.
Dit gebied/streek staat ook bekend als Poitou-Charentes. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Angouleme, Limoges en Perigueux. Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Cognac en Nontron

De omgeving kunt bestempelen als: heel rustig toeristisch. Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. U dient uw eigen linnenpakket mee te nemen.

>Het vakantieverblijf beschikt over: een openhaard, volledig ingerichte keuken, wasmachine, TV met Nederlandse zenders, Franse TV zenders, jeu de boules baan, vaatwasser, peuterbad, strijkplank/strijkijzer, koffiezetter, koel-vriescombinatie,
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, golfen, tennissen, paardrijden.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 400 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 600 euro per week
Huur hoogseizoen circa 850 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Benest, Charente

ONTHAASTEN IN LES CARRIERES
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats BENEST. Deze omgeving staat ook bekend als POITOU CHARENTES. Bekende plaatsen in de buurt: LIMOGES, CONFOLENS en COGNAC.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Het vakantie huis in BENEST is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad(verwarmd). Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en droogkast aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege).
Uitgebreide info op: vakantiewoninglescarrieres.be

Huur laagseizoen circa 500 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 700 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1350 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Pougne, Charente

Prachtige en-pierre vrijstaande woning 2-5 pers., met grote tuin met veranda, diverse zitjes, rustig gelegen, veel privacy.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Pougne. Pougne ligt op 920 kilometer rijden vanaf Utrecht. Bekende plaatsen in de buurt: Nanteuil en Vallee, Ruffec en Cognac.
Ook Poitiers en Confolens zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Pougne is in een rustige omgeving gelegen. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 495 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 550 euro per week
Huur hoogseizoen circa 795 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Te huur: Prachtig ruim huis op bungalowpark Village le chat, direct aan het water; geschikt voor 6 tot 8 personen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Ligging: Deze mooie woning ligt in de regio Poitou Charentes (West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras.
Het huis is geschikt voor 8 personen en heeft 4 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, bungalow, (vakantie) villa, huisje op vakantiepark, vakantiebungalow op een bungalowpark. De woning is vrijstaand en ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin en heeft een prachtig uitzicht.
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten.
U kunt al in mei of juni zwemmen in het verwarmde zwembad. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen. U beschikt over een balkon.
U kunt uw hond meenemen. De verhuurder accepteert huisdieren in het huis. Heeft u meer dan 1 hond dan moet u vragen of meerdere huisdieren ook welkom zijn. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 10 km. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden.
Dit gebied/streek staat ook bekend als Poitou Charente. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Angouleme, Limoges en Bordeaux.

De omgeving kunt bestempelen als: heel gezellig heel rustig toeristisch. Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. Leuk voor jong en oud. Er is een leuk pretpark / themapark in de buurt. U dient uw eigen linnenpakket mee te nemen. In dit vakantieverblijf kunt u ook een linnenpakket huren.

>Het vakantieverblijf beschikt over: volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderstoeltje, TV met Nederlandse zenders, Franse TV zenders, vaatwasser, strijkplank/strijkijzer, koffiezetter, dvd-speler, radio, koel-vriescombinatie, koelkast.
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, golfen, tennissen, paardrijden, windsurfen.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 400 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 400 euro per week
Huur hoogseizoen circa 990 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras Le Chat, Charente

Gezellig en kindvriendelijk vakantiehuis met volop privacy en een zeer ruime zonnige tuin op vakantiepark 'Village Le Chat'.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Ligging: Dit geweldig mooie huis ligt in de regio Poitou Charentes (West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras Le Chat.
Het huis is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, (vakantie) villa, huisje op vakantiepark, vakantiebungalow op een bungalowpark. De woning is vrijstaand en ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten.
U kunt al in mei of juni zwemmen in het verwarmde zwembad.
U kunt hier ook tennissen want er is een tennisbaan aanwezig. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.Het geheel biedt u veel privacy.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen.
Helaas zijn in deze accommodatie huisdieren niet toegestaan. In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 10 km. De afstand tot de zee bedraagt 185 km. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: La Rochefoucauld, Angouleme en Limoges. Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Nontron en Cognac

De omgeving kunt bestempelen als: heel rustig toeristisch. Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. U dient uw eigen linnenpakket mee te nemen.

>Het vakantieverblijf beschikt over: een openhaard, volledig ingerichte keuken, wasmachine, TV met Nederlandse zenders, jeu de boules baan, vaatwasser, peuterbad, strijkplank/strijkijzer, koffiezetter, dvd-speler, radio, koel-vriescombinatie,
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, golfen, tennissen, paardrijden.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 625 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 625 euro per week
Huur hoogseizoen circa 875 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Brossac, Charente

6 persoons vrijstaand vakantiehuis met airco op vakantiepark Charente Frankrijk, Etang Vallier 209
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Ligging: Dit leuke huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuid-West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Brossac.
Het huis is geschikt voor 6 personen en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, gite, bungalow, (vakantie) villa, huisje op vakantiepark, vakantiebungalow op een bungalowpark. De woning is vrijstaand en ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin en heeft een prachtig uitzicht.
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen. Dit vakantieverblijf beschikt over airco.
U kunt uw hond meenemen. De verhuurder accepteert huisdieren in het huis. Heeft u meer dan 1 hond dan moet u vragen of meerdere huisdieren ook welkom zijn. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 2 km. Het strand is nabij. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden.
Dit gebied/streek staat ook bekend als Charente Sud. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Cognac, Bordeaux en Aubeterre. Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Royan en St Emilion

De omgeving kunt bestempelen als: heel rustig toeristisch. Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. U dient dit huurhuis bij vertrek helemaal zelf schoon te maken. U dient uw eigen linnenpakket mee te nemen.

>Het vakantieverblijf beschikt over: een openhaard, volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderstoeltje, kinderledikantje, TV met Nederlandse zenders, playstation voor de kids, vaatwasser, peuterbad, koffiezetter, dvd-speler, radio, koel-vriescombinatie,
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, tennissen, paardrijden.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 295 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 395 euro per week
Huur hoogseizoen circa 825 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Moderne vakantiebungalow in de Charente / Dordogne , vakantiepark Village le Chat. Gratis WIFI, geen adm.kosten etc.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Ligging: Deze mooie woning ligt in de regio Poitou Charentes (Zuid-West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras.
Het huis is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, gite, bungalow, huisje op vakantiepark, vakantiebungalow op een bungalowpark. Het huis is vrijstaand en ligt binnen de bebouwde kom De woning is vrijstaand en ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin en heeft een prachtig uitzicht.
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten.
U kunt al in mei of juni zwemmen in het verwarmde zwembad.
U kunt hier ook tennissen want er is een tennisbaan aanwezig. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen.
U kunt uw hond meenemen. De verhuurder accepteert huisdieren in het huis. Heeft u meer dan 1 hond dan moet u vragen of meerdere huisdieren ook welkom zijn. Buiten kunt u heerlijk op BBQ uw vlees grillen. In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 8 km. De afstand tot de zee bedraagt 150 km. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden.
Dit gebied/streek staat ook bekend als Dordogne. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Angouleme, Montbron en Limoges. Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Cognac en Perigueux

De omgeving kunt bestempelen als: heel gezellig heel rustig toeristisch. Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. Leuk voor jong en oud. Er is een leuk pretpark / themapark in de buurt. U dient uw eigen linnenpakket mee te nemen. Bent u een visliefhebber? Bij deze vakantiewoning zit een echte visvijver. Vraag gerust om welke vis er zit zoals karpers misschien?

>Het vakantieverblijf beschikt over: volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderstoeltje, kinderledikantje, TV met Nederlandse zenders, jeu de boules baan, vaatwasser, peuterbad, strijkplank/strijkijzer, koffiezetter, dvd-speler, radio, koel-vriescombinatie,
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, golfen, tennissen, paardrijden.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 480 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 480 euro per week
Huur hoogseizoen circa 850 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Le Chat, Charente

Luxe vakantiehuis op village le chat in de charente/dordogne 6 persoons / wifi
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Ligging: Dit mooie huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuid-West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Le Chat.
Het huis is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, bungalow, (vakantie) villa, huisje op vakantiepark, vakantiebungalow op een bungalowpark. De woning is vrijstaand en ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten.
U kunt al in mei of juni zwemmen in het verwarmde zwembad.
U kunt hier ook tennissen want er is een tennisbaan aanwezig. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.Het geheel biedt u veel privacy.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen.
Helaas zijn in deze accommodatie huisdieren niet toegestaan. Binnenshuis is roken absoluut niet toegestaan! In het huis is internet aanwezig.
Het vakantieverblijf is door de eigenaar gekwalificeerd als rolstoelgeschikt. U dient wel naar de bijzonderheden te vragen indien u van een rolstoel of andere voorzieningen gebruik moet maken.
De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 7 km. De afstand tot de zee bedraagt 120 km. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden.
Dit gebied/streek staat ook bekend als village le Chat. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Limoges, Angouleme en Montbron. Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Cognac en Bordeaux

De omgeving kunt bestempelen als: heel gezellig heel rustig toeristisch. Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. Leuk voor jong en oud. Er is een leuk pretpark / themapark in de buurt. U dient uw eigen linnenpakket mee te nemen. In dit vakantieverblijf kunt u ook een linnenpakket huren. De verhuurder kan ook maaltijden voor u bereiden. Neem contact op met de verhuurder voor bijzonderheden en bijkomende kosten. Bent u een visliefhebber? Bij deze vakantiewoning zit een echte visvijver. Vraag gerust om welke vis er zit zoals karpers misschien?

>Het vakantieverblijf beschikt over: een openhaard, volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderstoeltje, kinderledikantje, TV met Nederlandse zenders, Franse TV zenders, jeu de boules baan, vaatwasser, strijkplank/strijkijzer, koffiezetter, dvd-speler, radio, koel-vriescombinatie, Ook bedden voor lange mensen aanwezig.
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, golfen, tennissen, waterskien, paardrijden, windsurfen, parachutespringen.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 395 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 550 euro per week
Huur hoogseizoen circa 895 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Brossac, Charente

5 charmante en comfortabele vakantiehuizen in Brossac - Charente
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Brossac. Deze omgeving staat ook bekend als Charente-Sud. Bekende plaatsen in de buurt: St. Émilion, Aubeterre en Bordeaux.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van een meer met strandje. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Brossac is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Vakantiepark.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 490 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 790 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1215 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur La Jarge Lorigné, Charente

La Mirabelle is een comfortabel en prettig ingericht huis voor 6 (of max. 12 pers.) met PRIVE ZWEMBAD + SNOOKER/POOLKAMER + WIFI + = kindvriendelijk
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Ligging: Dit ideale vakantieverblijf ligt in de regio Poitou Charentes (Zuid-West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats La Jarge Lorigné.
Het huis is geschikt voor 12 personen en heeft 6 slaapkamers en 2 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, gite. De woning is vrijstaand en ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin
De vakantiewoning beschikt over een privé zwembad. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.Het geheel biedt u veel privacy.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen. U kunt tijdens uw vakantie van de sauna gebruik maken. U viert uw bruisende vakantie in de jacuzzi.
U kunt uw hond meenemen. De verhuurder accepteert huisdieren in het huis. Heeft u meer dan 1 hond dan moet u vragen of meerdere huisdieren ook welkom zijn. Het terrein is afgeschermd/omheind. Honden en kleine kinderen kunnen niet weglopen maar ouderlijk toezicht blijft altijd noodzakelijk! Buiten kunt u heerlijk op BBQ uw vlees grillen. Binnenshuis is roken absoluut niet toegestaan! In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 6 km. Het strand is nabij. De afstand tot de zee bedraagt 60 km. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden.
Dit gebied/streek staat ook bekend als Deux Sevres. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Sauzé Vaussais, Chef Boutonne en Ruffec. Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Angouleme en La Rochelle

De omgeving kunt bestempelen als: heel rustig . Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. Leuk voor jong en oud. Er is een leuk pretpark / themapark in de buurt. Er is een gratis linnenpakket voor u beschikbaar. De verhuurder kan ook maaltijden voor u bereiden. Neem contact op met de verhuurder voor bijzonderheden en bijkomende kosten.

>Het vakantieverblijf beschikt over: een openhaard, volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderstoeltje, kinderledikantje, Franse TV zenders, jeu de boules baan, vaatwasser, strijkplank/strijkijzer, koffiezetter, dvd-speler, radio, koel-vriescombinatie,
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, golfen, tennissen, paardrijden.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 410 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 540 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1495 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Medillac, Charente

Nieuw vakantiehuis met groot prive zwembad, in mooie landelijke omgeving
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Ligging: Dit aantrekkelijke huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuid-West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Medillac.
Het huis is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, bungalow. De woning is vrijstaand en ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin en heeft een prachtig uitzicht.
De vakantiewoning beschikt over een privé zwembad. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.Het geheel biedt u veel privacy.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen.
Helaas zijn in deze accommodatie huisdieren niet toegestaan. In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 5 km. De afstand tot de zee bedraagt 95 km. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden.
Dit gebied/streek staat ook bekend als Dordogne. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Angouleme, Bordeaux en Perigueux.

De omgeving kunt bestempelen als: heel rustig . U dient uw eigen linnenpakket mee te nemen.

>Het vakantieverblijf beschikt over: een openhaard, volledig ingerichte keuken, wasmachine, TV met Nederlandse zenders, Franse TV zenders, playstation voor de kids, fietsen, vaatwasser, strijkplank/strijkijzer, radio, koel-vriescombinatie,
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, golfen, tennissen, paardrijden.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 450 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 575 euro per week
Huur hoogseizoen circa 895 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Lesignac Durand, Charente

Rust en Ruimte in Frankrijk
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie:Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes(Zuidwest Frankrijk) in het departement Charentein de plaats Lesignac Durand. Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Limoges en La Rochefoucauld.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Lesignac Durand is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis:Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege), Windsurfen.

Huur laagseizoen circa 400 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 400 euro per week
Huur hoogseizoen circa 550 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

6 persoons stenen bungalow op mooi zonnig kindvriendelijk vakantiepark Le Chat, Charente, Dordogne Limousine op 960 km v Utrecht vanaf € 385 per week
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Midden Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras Le Chat. Ecuras Le Chat ligt op 960 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Ecuras op het drieprovinciepunt charente dordogne limousine.
Bekende plaatsen in de buurt: Anguleme, Limoge en La Rochefoucauld.
Ook Cognac en Royan zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop en smartphone hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen. Daarnaaast kunt u bij films op netflix bekijken met uw eigen netflixabonnement en uw meegebrachte Chromecast, die in de hdmi aansluiting van de TV past.
De woning die op een prachtig onderhouden park ligt, heeft een grote omheide eigen tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken.
Huisdieren (honden) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zodat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij adviseren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
Het huis ligt in de buurt van een vis/zwemmeer met strandje. Er is dus gelegenheid om te zwemmen in het meer en in de zwembaden. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Ecuras Le Chat is in een rustige omgeving gelegen. De tijd lijkr soms 100 jaar stil tw hebben gestaan terwijl iets verder en in de bungalow alle luxe en comfort aanwezig is. Uw privacy is gegarandeerd. Het huis ligt in een gezellige buurt. De accommodatie beschikt namelijk over een gemeenschappelijk verarmd zwembad met temperaruren in mei van 22 tot 24 graden en in augustis van 24 tot 28 graden. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt natuurlijk ook zelf in de keuken uw maaltijden bereiden als u niet op het terras wilt barbe-Qen. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning zelf is niet toegestaan! Uiteraard kan dat wel op het (overdekte) terras.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
Het huis dient door u zelf te worden schoongemaakt en schoon door u te worden achtergelaten! Wanneer het huis niet goed is schoongemaakt dan zullen wij de kosten die gemaakt moeten worden inhouden op uw borgsom.
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een verzicht van de maten van de bedden.
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Vakantiepark.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen (Er zijn gratis fietsen voor u beschikbaar), Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan (het verblijf beschikt over een privé tennisbaan), Paardrijden (manege), Jeu de boules (Het vakantieverblijf heeft een eigen jeu de boules baan (Petanque).

Huur laagseizoen circa 300 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 475 euro per week
Huur hoogseizoen circa 850 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Bungalow Gite Vakantiehuis op vakantiepark Village le Chat in de Charente (grens Dordogne). De prijs is inclusief schoonmaak, WIFI en elektriciteit.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuid-West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras.Dit gebied/streek staat ook bekend als Dordogne.Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Angouleme, Limoges en Cognac Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Bordeaux en Poitiers .

Algemene gegevens van het vakantiehuis: Het vakantiehuis ligt op een vakantiepark of bungalowpark. De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis , gite, bungalow, huisje op vakantiepark

In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, golfen, tennissen, paardrijden

Het huis is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer(s).
Het vakantehuis is vrijstaand en ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin van 600 m2en heeft een prachtig uitzicht. De vakantiewoning heeft een woonoppervlak van 76 m2. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten.
U kunt al in mei of juni zwemmen in het verwarmde zwembad.
U kunt hier ook tennissen want er is een tennisbaan aanwezig.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen.
Helaas zijn in deze accommodatie huisdieren niet toegestaan. Buiten kunt u heerlijk op BBQ uw vlees grillen. Binnenshuis is roken absoluut niet toegestaan! In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 3 km. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden.

De omgeving kunt bestempelen als: heel rsutig .

Het vakantieverblijf beschikt over: volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderstoeltje, kinderledikantje, TV met Nederlandse zenders, Franse TV zenders, jeu de boules baan, vaatwasser, haardroger, peuterbad, strijkplank/strijkijzer, koffiezetter, dvd-speler, radio, koel-vriescombinatie,

Huur laagseizoen circa 750 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 750 euro per week
Huur hoogseizoen circa 850 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Ecuras, Charente

Een compleet ingerichte bungalow op Village le Chat, ideaal voor jonge gezinnen en golfers. Gratis WIFI voor het hele gezin. In een rustige omgeving.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuid-West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras.Dit gebied/streek staat ook bekend als Dordogne.Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Angoulême, Limoges en Cognac Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Bordeaux en Poitiers .

Algemene gegevens van het vakantiehuis: Het vakantiehuis ligt op een vakantiepark of bungalowpark. De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis , bungalow, huisje op vakantiepark

In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, golfen, tennissen, waterskien, paardrijden

Het huis is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer(s).
Het vakantehuis is vrijstaand en ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin van 550 m2en heeft een prachtig uitzicht. De vakantiewoning heeft een woonoppervlak van 50 m2. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten.
U kunt al in mei of juni zwemmen in het verwarmde zwembad.
U kunt hier ook tennissen want er is een tennisbaan aanwezig.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen. Dit vakantieverblijf beschikt over airco.
U kunt uw hond meenemen. De verhuurder accepteert huisdieren in het huis. Heeft u meer dan 1 hond dan moet u vragen of meerdere huisdieren ook welkom zijn. Buiten kunt u heerlijk op BBQ uw vlees grillen. Binnenshuis is roken absoluut niet toegestaan! In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 3 km. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden.

De omgeving kunt bestempelen als: heel rsutig .

Het vakantieverblijf beschikt over: volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderstoeltje, kinderledikantje, TV met Nederlandse zenders, jeu de boules baan, vaatwasser, haardroger, peuterbad, strijkplank/strijkijzer, koffiezetter, dvd-speler, radio, koel-vriescombinatie,

Huur laagseizoen circa 400 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 450 euro per week
Huur hoogseizoen circa 700 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur St Denis, Charente Maritime

Pigeonerie, een toren uit 1750. Een comfortabel huis in het gezellige dorp St. Denis op het mooie zonnige eiland, Ile d' Oleron.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente Maritime)Ligging: Dit fraaie huis ligt in de regio Poitou Charentes (West Frankrijk) in het departement Charente Maritime in de plaats St Denis.
Het huis is geschikt voor 7 personen en heeft 5 slaapkamers en 2 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis. Het huis ligt binnen de bebouwde kom en heeft een grote tuin U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.Het geheel biedt u veel privacy.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen. Het terrein is afgeschermd/omheind. Honden en kleine kinderen kunnen niet weglopen maar ouderlijk toezicht blijft altijd noodzakelijk!
Helaas zijn in deze accommodatie huisdieren niet toegestaan. Buiten kunt u heerlijk op BBQ uw vlees grillen. Binnenshuis is roken absoluut niet toegestaan! In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 0.2 km. Het strand is nabij. De afstand tot de zee bedraagt 0.7 km.
Dit gebied/streek staat ook bekend als Ile d'Oleron. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: La Rochelle, Bordeaux en Rochefort. Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Saintes en Marennes

De omgeving kunt bestempelen als: heel rustig toeristisch. Er zijn hier goede uitgaansmogelijkheden. Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. Er is een gratis linnenpakket voor u beschikbaar. Dit vakantiehuis is goed per openbaar vervoer bereikbaar. U heeft in principe geen eigen vervoer nodig.

>Het vakantieverblijf beschikt over: volledig ingerichte keuken, wasmachine, kinderstoeltje, kinderledikantje, TV met Nederlandse zenders, Franse TV zenders, fietsen, vaatwasser, haardroger, peuterbad, strijkplank/strijkijzer, koffiezetter, dvd-speler, radio, koel-vriescombinatie, Ook bedden voor lange mensen aanwezig.
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, golfen, tennissen, waterskien, paardrijden, windsurfen, kitesurfen, parachutespringen.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 650 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 850 euro per week
Huur hoogseizoen circa 1250 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Moulismes, Vienne

Nieuwe 4 pers. gite Pigeon+@ met terras op Residence Chante-Merle, met gebruik van groot zwembad. Op het Domaine zijn nog twee 4-p. gites te huur.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Vienne)Ligging: Deze fraaie woning ligt in de regio Poitou Charentes (Midden Frankrijk) in het departement Vienne in de plaats Moulismes.
Het huis is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, gite. De woning ligt buiten de bebouwde kom en heeft een geen tuin
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen.
Helaas zijn in deze accommodatie huisdieren niet toegestaan. Binnenshuis is roken absoluut niet toegestaan! In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 2 km.
Dit gebied/streek staat ook bekend als LimousinCorrze. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Poitiers, Limoges en Montmorillion. Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Lussac les Chateaux en LatusBij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. In dit vakantieverblijf kunt u ook een linnenpakket huren.

>Het vakantieverblijf beschikt over: volledig ingerichte keuken, kinderstoeltje, kinderledikantje, koffiezetter, koel-vriescombinatie,
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, paardrijden.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 325 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 395 euro per week
Huur hoogseizoen circa 650 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Moulismes, Vienne

Nieuw 6 pers. vakantiehuis met gebruik van royaal zwembad, 2 badkamers, zeer grote tuin, wifi, rustige landelijke omgeving
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Vienne)Ligging: Deze leuke woning ligt in de regio Poitou Charentes (Midden Frankrijk) in het departement Vienne in de plaats Moulismes.
Het huis is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers en 2 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, gite, huisje op vakantiepark. De woning ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin
Er is een zwembad aanwezig die u eventueel moet delen met andere gasten. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.

De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is zeer geschikt voor (kleine) kinderen.
Helaas zijn in deze accommodatie huisdieren niet toegestaan. Buiten kunt u heerlijk op BBQ uw vlees grillen. Binnenshuis is roken absoluut niet toegestaan! In het huis is internet aanwezig. De afstand tot de winkels voor de dagelijkse boodschappen bedraagt 3 km. In de buurt ligt een meer waar heerlijk gezwommen kan worden.
Dit gebied/streek staat ook bekend als Poitou Charentes. Bekende plaatsen in de omgeving van het huis zijn: Montmorillon, Lussac les Chateaux en Latus. Ook de volgende plaatsen zijn bezienswaardig tijdens uw vakantie in Frankrijk: Poitiers en Limoges

De omgeving kunt bestempelen als: heel rustig . Bij dit huurhuis is de eindschoonmaak verplicht en betaalt u de schoonmaakkosten. Leuk voor jong en oud. Er is een leuk pretpark / themapark in de buurt. In dit vakantieverblijf kunt u ook een linnenpakket huren.

>Het vakantieverblijf beschikt over: volledig ingerichte keuken, kinderstoeltje, kinderledikantje, jeu de boules baan, vaatwasser, koffiezetter, koel-vriescombinatie,
In de omgeving kan je heerlijk wandelen en je sportief bezig houden met: fietsen, zwemmen, vissen, tennissen, paardrijden.

Wilt u meer informatie over dit huis en wilt u ook de foto's bekijken? Klik dan op de volgende link voor een compleet overzicht met fotoalbum etc.
Bezoek het huis op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Huur laagseizoen circa 625 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 695 euro per week
Huur hoogseizoen circa 895 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Segonzac, Charente

Fully equipped 5* holiday rental for two with shared pool
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Charente)

Huur laagseizoen circa 500 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 550 euro per week
Huur hoogseizoen circa 600 euro per week

 

Vakantiehuis Poitou-Charentes te huur Celles-sur-Belle, Deux Sevres

Architect's country house in a quiet hamlet in the Poitou Charente
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur (Deux Sevres)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (West Frankrijk) in het departement Deux Sevres in de plaats Celles-sur-Belle. Bekende plaatsen in de buurt: Abbaye de Celles-sur-Belle, le lac Lambon en Eglise Sainte Hilaire : UNESCO-listed .

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 2 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. De vakantiewoning en/of de omgeving is niet zo geschikt voor kleine kinderen. Bekijk de webpagina waarom of vraag de eigenaar van dit particulier huis om nadere informatie. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Celles-sur-Belle is in een rustige omgeving gelegen. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, Landgoed.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Paardrijden (manege).

Huur laagseizoen circa 300 euro per week
Huur voor- en naseizoen circa 300 euro per week
Huur hoogseizoen circa 450 euro per week

Vakantiehuizen Poitou-Charentes
huren of kopen?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur of te koop worden aangeboden.
Uw ideale start voor uw vakantie in Poitou-Charentes of waar dan ook in Frankrijk.