Verkoop groot huis met 4 wooneenheden,ideaal gîtes, ruimte!!

MENU

U kunt hier een bericht versturen aan de verkoper van dit huis in de Allier.

U kunt hier aanvullende informatie vinden over dit huis in de Allier in Zuid-Frankrijk.

U kunt hier naar de startpagina gaan van vakantiehuis-frankrijk.nl voor meer vakantiehuizen in Frankrijk die te koop of te huur zijn.

Een huis in de Allier kopen?

Huis te koop in de Allier. U kunt het huis in de Auvergne kopen via een Nederlandse makelaar. Deze pagina maakt deel uit van de website van www.vakantiehuis-frankrijk.nl De website van en voor particuliere huiseigenaren voor de verhuur en verkoop van franse vakantiehuizen in Frankrijk.

Op deze pagina krijgt u een korte omschrijving van dit leuk gelegen vakantiehuis in Zuid-Frankrijk in de omgeving van Culan, Saint Amand Montrond en Bourges.
Dit huis wordt verkocht via een nederlands sprekende makelaar/bemiddelaar in Frankrijk. Indien u interesse heeft om deze woning in Saint Palais te kopen dan kunt u via het menu aan de linker kant van het scherm een e-mail sturen aan de verkoper van deze vakantiewoning in het departement Allier.
U krijgt dan alle informatie die u nodig heeft voor uw vakantiewoning in Midden-Frankrijk (Auvergne)

Vakantie woning in Saint Palais (Auvergne) te koop:

Omschrijving van de woning in Saint Palais

Huis Allier te koop. U kunt het huis in de Auvergne kopen van een Nederlandse makelaar.

Het huis was vroeger een bar met restaurant, in feite kan dit weer opgepakt worden , eventueel met gîtes, chambres et tables d'hôtes.De bar en restaurant zijn volledig in tact gebleven met de keuken ernaast, boven zijn 3 slaapkamers met ruimte voor een badkamer.Hiernaast in het zelfde gebouw is een geheel recent verbouwde studio voor 2 personen van alle comfort voorzien. Dan komt de inpandige schuur met garage en zolder en aan het eind van het gebouw de woning met keuken, kamer, 2 slaapkamers, badkamer, dit zou wat opgefrist moeten worden, evenals het appartement hierboven voor 2 personen en bereikbaar via privéingang.Mooie tuin, waterput, klein watertje, 2 terrassen, ideaal voor activiteit restaurant, toerisme

Het huis in de omgeving van: Culan, Saint Amand Montrond en Bourges. (Auvergne)

Regio: Auvergne Departement : Allier

Huis Auvergne te koop. U kunt het huis in Saint Palais kopen van een Nederlands sprekende makelaar. Het huis is dichtbij de barrage van Sidiailles, het is een mooi gebied, licht glooiend, ook fijn om te fietsen en wandelingen te maken, het valt zelfs onder de route Georges Sand. Het is in het hartje van Frankrijk. Er zijn talloze stadjes te bezichtigen, antiekmarkten., maar het is vooral een gebied voor de natuurliefhebber.

Het huis in Saint Palais kopen.

Koop / verkoop informatie van de makelaar/bemiddelaar voor dit huis in Saint Palais.

Vakantiehuis te koop in de Allier. U kunt het huis in de Auvergne kopen. De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten. Wij zorgen voor de nutsbedrijven, we helpen U met het vinden van de verzekering en het openen van een bankrekening.
E-mail de verkoper: Klik hier

U kunt hier uw vakantiewoning in Frankrijk aanmelden. Heeft u ook een vakantiehuis te koop in Midden-Frankrijk (Auvergne) ? Of ergens anders in Frankrijk? En wilt u uw huis verkopen of verhuren en ook zo snel op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op www.vakantiehuis-frankrijk.nl

Verkoop groot huis met 4 wooneenheden,ideaal gîtes, ruimte!!

De website waar u uw huis in Frankrijk kunt kopen en huren!

(Onroerend goed kopen in Frankrijk, IMMO Frankrijk te koop, Immo France a vendre, Real Estate France for sale)

 

Adverteren | Advertenties huren | Advertenties kopen | Vakantiewoning huren | Vakantiewoning kopen | Zoekmachine vakantiewoning Frankrijk | FAQ | Info | vakantiewoningen zoeken met de kaart | Uw vakantiewoning en de franse fiscus | vakantiewoning verhuren | vakantiewoning verkopen | Vakantiehuizen Frankrijk aanmelden | Vakantiehuis Frankrijk links | Vakantiewoningen in Frankrijk te huur | Vakantiehuizen Auvergne te koop | Vakantiehuizen Allier te koop